Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Play når vigtig milepæl -Apple dog stadig foran

Google Play når vigtig milepæl -Apple dog stadig foran

Google Play har for nyligt rundet 15 milliarder downloads, men selvom Android er mest populær, er Apple stadig foran.

Google Play, der tidligere er kendt under navnet ”Android Market” har for et par uger siden rundet en vigtig milepæl, skriver TechCrunch. Google Play nåede for et par uger siden 15 milliarder downloads.

Google har dog gået stille med dørene denne gang. Sidst Google offentliggjorde antal downloads var i januar, hvor tallene for fjerde kvartal af 2011 blev præsenteret.

Men måske er Google ikke så stolt af deres milepæl, som man umiddelbart skulle tro. Google har godt nok, den mest udbredte platform, men der bliver ”kun” til 1 milliard downloads om måneden, skriver techCrunch. Konkurrenten Apples brugere downloader til sammenligning hele 1,25 milliarder om måneden.

Google skulle dog have halet ind på Apple i løbet af Marts, men det ændre ikke på det faktum, at Apple kan bryste sig af, at have rundet 25 milliarder downloads fra deres App Store.

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lawi 08-05-2012 14:00:43

Er der ikke også andre parametre der gør sig gældende her?

Man behøver ikke at hente fx yousee app på android, da man blot kan se det på http://www.yousee.tv via browseren, det kan man ikke via Apple's telefoner. Det samme gælder man online radiostationer etc. På grund af muligheden for adobe flash.

Derfor er Apple's telefoner langt mere afhængige af apps for at tilgå indhold, end Android baserede telefoner.

Samtidig har man hos Android også andre steder mankan hente apps, eksempelvis via Samsungs Apps eller Amazon App Store. Hos Apple er det samlet i et.

Jeg tror endda at Amazon har overhalet Google's app store hvis man kigger på omsætning.

--> Det ville da klæde artiklen blot at nævne disse forskelle, når nu man vælger at sammenligne?

0 0
Mike 08-05-2012 17:47:25

Den person der har skrevet artiklen, skal da ikke have det med amazon samsung apps, amazon apps med i artiklen. De har slet ikke noget med artiklen at gøre. Der står ordret at det er google play der bliver sammenlignet med. Vi snakker ikke om apps der bliver hentet ned til telefonen, men apps fra google play. Men sådan plejer det efter hånden altid at blive med den her slags artikler. Det starter med Google play vs app store (I dette tilfælde). Men slutter altid med Iphones vs Android phones

0 0
Lawi 08-05-2012 19:17:38

Tja, jeg har læst artiklen igen - og jeg sidder stadig med en anden opfattelse.

"men selvom Android er mest populær, er Apple stadig foran"

Men det er nu bare flueknepperi; for jeg forstår godt hvor du vil hen. Jeg er helt enig, men når man kommer med sætninger som:

"Google har godt nok, den mest udbredte platform, men der bliver ”kun” til 1 milliard downloads om måneden"

Er det vigtigt, for mig som læser, at der bliver gjort klart hvorfor og hvor forskellene ligger. Her kunne man eksempelvis nævnes grundende til hvorfor det 'kun' er en milliard downloads om måneden (på Google Play- og ikke platformen, android).

Som læser kan det hurtigt virke som om man siger at der bliver downloadet flere apps på Apples App store end apps på Android.

Forstår du min pointe?

0 0
Footiefan 08-05-2012 10:13:08

Selvfølgelig skal der, både her og andre steder, sammenlignes med tal fra Apple. Der sker efterhånden hele tiden og altid i denne "mobilkrigstilstand". Lidt øv, men sådan er det vel... Vi kan vel være enige om, at begge tal er meget store :-)

0 0
Ole Christensen 08-05-2012 11:15:08

Måske det højere tal hos Apple´s App store er udtryk for at deres brugere skal downloade flere apps, før de finder en de er tilfredse med = mere crap i App store end i Google Play.
3 - 2 - 1... sæt igang! ;oD

0 0
Mazzen 08-05-2012 11:33:04

Ville være bedre hvis de også fortalte lidt om hvor lang tid de to Appstores har kørt, hvis f.eks Apple har kørt i XX antal mdr mere, så er det kun naturligt at de har flere downloads end market og omvendt.

Lidt flere detajler og langt færre halve historier villle være en velkommen tilføjelse til Mobilsiden

0 0
hellas7 08-05-2012 20:59:54

Mazzen for det første har AppStore ikke eksisteret i dobbelt så lang tid some Google Play (Appstore nærmer sig de 30 mia, google har 15) og for det andet skriver mobilsiden åbent og ærligt at Appstore også p.t. vokser hurtigere end play

0 0
Footiefan 08-05-2012 12:46:32

Ja fair nok. Men så skal der vel også være noget om andelen af gratis/betalingsapps de to steder.

Begge steder rigtig mange apps - og rigtig mange downloads. Er det ikke det nemmeste at sige ;-)

0 0
mawteN 08-05-2012 10:50:30

Hvad ellers?

0 0
DX 08-05-2012 10:25:16

@Footiefan. Havde du forventet andet af et site som har en tablet side, der hedder iPadsiden ? ha ha ;)

0 0

Om brug af cookies