Google Play når vigtig milepæl -Apple dog stadig foran

Google Play har for nyligt rundet 15 milliarder downloads, men selvom Android er mest populær, er Apple stadig foran.

Google Play når vigtig milepæl -Apple dog stadig foran

Google Play, der tidligere er kendt under navnet ”Android Market” har for et par uger siden rundet en vigtig milepæl, skriver TechCrunch. Google Play nåede for et par uger siden 15 milliarder downloads.

Google har dog gået stille med dørene denne gang. Sidst Google offentliggjorde antal downloads var i januar, hvor tallene for fjerde kvartal af 2011 blev præsenteret.

Men måske er Google ikke så stolt af deres milepæl, som man umiddelbart skulle tro. Google har godt nok, den mest udbredte platform, men der bliver ”kun” til 1 milliard downloads om måneden, skriver techCrunch. Konkurrenten Apples brugere downloader til sammenligning hele 1,25 milliarder om måneden.

Google skulle dog have halet ind på Apple i løbet af Marts, men det ændre ikke på det faktum, at Apple kan bryste sig af, at have rundet 25 milliarder downloads fra deres App Store.

 

Videre om temaet

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. mobilsiden gik videre med historien. 4/5/2012 bragte vi en artikel der tunede ind på Apple genvinder tabte markedsandele – Følg den videre histore her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.