Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Play opdateres med nye features

Google Play opdateres med nye features

Google er i gang med at udsende ny version af Google Play med nye features, ikoner og bedre navigering.

Applikationer til Android enheder er at finde i Google Play butikken, og netop den opdateres nu med nye features og funktioner.

En af de nye og tiltrængte funktioner, er at det nu er muligt at rydde op i sin historik-liste over alle de applikationer man har haft eller har installeret. Ved at holde fingeren på en app til den er markeret, kan man herefter tilvælge alle de apps man ikke længere vil have til at fylde på listen, og slette dem fra oversigten.

En anden men også tiltrængt funktion der er kommet til, er at Google Play nu husker ens position når man ruller ned af en liste og hopper ind og ud af apps. Funktionen virker hvad enten det er under ens egne lister, eller når man søger efter en app.

Applikations-notifikationer er også blevet forbedret med uddybende information om hvilke apps der kan opdateres, samt når en applikation er opdateret eller installeret vises dens ikon, i stedet for den generelle ”Applikationen er installeret”-ikon.

Google Play bliver løbende opdateret af Google i baggrunden, det kan derfor betyde den måske allerede er installeret på din enhed. Har du ikke modtaget opdateringen kan den hentes manuelt her via Androidpolice.com.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

PJ 12-10-2012 23:29:47

Det var fandme også på tide! De eneste de har fokuseret på i den skide app har været grafikken den brugte, ikke en skid af bruger venlighed.

Og øvrigt, kan i spader ikke HOLDE OP med at sætte ekstra ting ind når man kopiere noget fra artiklen!??!?!?!?!?!

Det kan sgu da ikke skulle være nødvendigt at have specielle blokerings filter fra mobilsiden dk. Det der pladder med at sætte sin egen URL ind er noget som burde være dødt ud for 10 år siden (sammen med at sætte "copyright" ind hvis folk højreklikker over noget grafik)

0 0
Robert 12-10-2012 18:35:58

De må være tankelæsere hos Google, det er lige præcis de 2 funktioner jeg længe har væntet på. Med mine rootede telefon installerer jeg nye ROMs op til flere gange dagligt, og så har det været et farligt bøvl at scrolle igennem hele sin liste for at få smidt et par must have apps ind. tommelfinger OP herfra! Og tak for artiklen.

0 0

Om brug af cookies