Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Play runder 25 milliarder downloads

Google Play runder 25 milliarder downloads

Antallet af downloads i Google Play Store er næsten fordoblet siden foråret - og har nu rundet 25 milliarder downloads.

Google Play Store har rundet 25 milliarder downloads
Google Play Store har rundet 25 milliarder downloads

Tilbage i maj måned kunne vi berette, at Google havde rundet 15 milliarder downloads i deres applikationsbutik Google Play Store – tidligere Android Market.

 - Google Play når vigtig milepæl – Apple dog stadig foran

Denne milepæl er dog nu næsten fordoblet. Google har netop offentliggjort, at de nu har rundet 25 milliarder downloads i Google Play Store.

Milepælen fejres blandt andet med en række tilbud de næste fem dage, hvor du kan downloade applikationer fra Gameloft, Electronic Arts, Rovio og mange flere til nedsatte priser. Det annoncerer Google på deres officielle Android blog.

Til trods for, at der findes flest enheder med Android på, så er Apple stadigvæk i front. De offentliggjorde i juni måned, at de havde rundet mere end 30 milliarder downloads af de 650.000 applikationer der findes i Apples App Store. De nyeste tal viser, at der i Apples App Store er ca. 700.000 applikationer, mens der i Google Play er 650.000 - så de ånder Apple i nakken.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ole Christensen 26-09-2012 15:54:17

"Google Play når vigtig milepæl, Apple dog stadig foran".
Hvorfor er det at artiklen ikke blot har fokus på at downloads er blevet fordoblet på et halvt år, frem for altid at sammenligne med andre? (læs Apple)
Af en eller anden grund er Apple "referencen" for hvad alle andre gør eller opnår.
De forskellige platforme er nu så store at de imo godt kan stå alene og blive sammenlignet med sin egen udvikling. Det kan man da bruge til noget, frem for at holde det op mod et helt andet OS.
I sammenligner æbler(!) og bananer hvilket jeg tror er en bevidst tendens, udelukkende med det for øje at skabe splid og diskussion "lejrene" imellem.
Når det kommer til stykket er mobilsiden mere et troll-site end et gadget-site.
Det er synd. O:-)

0 0
Footiefan 26-09-2012 17:01:57

Ja måske. Men mange brugere skriver også herinde som om det er liv eller død det går på - eller i hvert fald religion. Og der er bare folk der har andre præferencer. Det kan man lade sig provokere af, eller lade være Men tydeligt, at det er lidt de samme par håndfulde folk der "brænder" for det :-)

0 0
Mobilsiden 27-09-2012 09:52:27

Vi sammenligner generelt tingene med hinanden fordi det af ofte har været ønsket af brugere.

I ovenstående artikel fortæller vi også hvordan det er gået siden tidligere i maj måned. Altså en sammenligning af Google Play's egne resultater.

0 0

Om brug af cookies