Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Play trækker fra App Store

Google Play trækker fra App Store

En ny opgørelse over apps hos Google, Apple og Amazon viser, at Googles appkatalog vokser eksplosivt

Apps er en god forretning for de store drenge, og især Google har fart på, når det kommer til apps. En opgørelse fra Appfigures viser, at Google Play fik mere end dobbelt så mange apps i løbet af sidste år.

Læs også: Googles fjernskrivebordsapp nu også til iOS

Den vækst er den klart største blandt de tre appportaler i undersøgelsen, som altså indbefatter Google, Apple og Amazon. Apples udvalg steg med rundt regnet 55 procent og Amazons med omkring 90 procent.

Microsofts appudvalg er lidt mere besværligt at holde styr på, da Windows Store har både apps til smartphone og desktop. De har dog netop kunnet fortælle, at der samlet set er 560.000 Windows-apps.

Læs også: Apple sætter en stopper for udnyttelse af App Store

Billedet er det samme, når man kigger på antallet af udviklere. Her trækker Google Play fra Amazon App Store og Apples App Store, som har en næsten identisk udvikling.

Hvor Apple og Amazon fik omkring 60 procent flere udviklere i løbet af 2014, så kunne Google sige goddag til omkring 75 procent flere.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lasse Øksbro 14-01-2015 12:13:48

Det handler ikke om at oversvømme butikkerne med ubrugelige apps

Men om brugbare apps

6 6
hellas7 14-01-2015 12:59:27

Og al erfaring viser, at de app-butikker med flest apps også har flest brugbare apps. Google har en del flere kategorier af telefon-apps end Apple og Apple har omvendt langt flere gode tablet apps.
Windows halter mig bekendt efter på begge områder.

6 0

Om brug af cookies