Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google slår Apple på amerikanske skoler

Google slår Apple på amerikanske skoler

De amerikanske giganter Google og Apple kæmper mange kampe, og Google har netop vundet endnu et slag

De amerikanske skoler skal ligesom de danske bruge noget elektronik til sine elever, og her har Apple igennem et stykke tid stået klar med iPads. Google har dog taget et stort skridt i retningen af at erobre undervisningen med de billigere Chromebooks, der i sidste kvartal solgte flere eksemplarer til skoler end Apples tablets.

Læs også: Lancering og dimensioner på ny iPad rygtet

I tredje kvartal af 2014 har Google solgt 715.500 Chromebooks til de amerikanske skoler mod 702.000 iPads.

De små laptops, som Chromebooks er, har flere fordele i forhold til iPads, når det kommer til brug i skolen. I en global økonomi, der ikke bevæger sig så hurtigt, som den har gjort, så er prisen næsten det halve af iPads.

Læs også: Google tættere på samlet operativsystem

Derudover er der af naturlige årsager et tastatur med på en Chromebook, og det bliver især vigtigt i de senere klasser, hvor der skal skrives meget.

Google tilbyder også en række apps til Chromebooks til undervisningen, som er aldeles gratis. Med iPads er skolerne som regel nødt til at betale sig fra eksempelvis tekstbehandlingsprogrammer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

jec 01-12-2014 16:24:09

Man må håbe at de danske skoler også kommer til fornuft. Det giver slet ikke nogen mening at købe tablets til skolebørn.

19 1

Om brug af cookies