Google tablet udskydes til juli

Google er angiveligt på vej med en tablet i tæt samarbejde med tablet producenten Asus, men allerede nu er den udskudt.

Google tablet udskydes til juli

Vi har tidligere skrevet om Google, der vil lancere en tablet med deres eget varemærke på. Producenten skulle efter sigende være Asus, der har fået et tæt samarbejde op at stå med Google.

Men allerede inden noget er officielt, er enheden blevet forsinket. De første rygter tydede på at enheden ville komme allerede i maj måned. Men nu forlyder det, at den prisbillige tablet er blevet udskudt til lancering i juli, skriver The Verge.

Angiveligt har Asus trumfet igennem at tabletten skal forbedres yderligere inden en lancering kan finde sted. Ifølge kilden er det blandt andet et krav om at holde omkostningerne lave, der har haft betydning for udskydelsen.

Tabletten har ifølge de seneste rygter en Nvidia Tegra 3 processor, Android 4.0 Ice Cream Sandwich og en syv tommer skærm, og vil komme til en pris under 249 dollars.

En pris der gør tabletten i stand til at konkurrere direkte med Amazons tablets.

Mere om Tablet

Efterfølgende kom der nyt om emnet. mobilsiden fortsatte historien. 2/4/2012 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med sagen Rygte: Google lancerer tablet-butikKlik her og læs historien.. Seneste nyt om temaet finder her.