Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google tæt på at få Android Wear til at virke med iPhone

Google tæt på at få Android Wear til at virke med iPhone

Har du ikke lyst eller råd til at købe et Apple Watch, så kan du sikkert snart bruge en Android Wear enhed sammen med iPhone.

Hvis man har en iPhone men ikke har lyst eller råd til at erhverve sig et Apple Watch, så kan denne nyhed måske være aktuel. Ifølge The Verge er Google nemlig tæt på at få Android Wear til at virke sammen med en iPhone.

Lige nu fungerer det ved at have en ekstra lille applikation på ens telefon, som kommunikerer med uret og sender basale informationer som notifikationer afsted. Ligesom på Android skulle uret også understøtte diverse tale-funktioner og mere avancerede funktioner med Googles egne iOS apps, såsom at besvare Gmail beskeder.

Der har tidligere været tredjeparts udviklere som har formået at få enkelte funktioner fra Android Wear til at virke på en iPhone, og der har endda været fundet kodestumper i Android 4.4 som underbygger påstanden om at Google arbejder på en løsning.

Men spørgsmålet er, om Apple overhovedet vil tillade denne app i deres App Store, med deres eget ur netop lanceret, har de ikke frygtelig stort incitament til at tillade det. Andre applikationer fra Google har haft en noget bumpet start hos Apple, Maps og Voice applikationerne.

Tilbage i 2010 afviste Apple desuden en applikation fordi den nævnte Android. I deres guidelines til udviklere påpeger punkt 3.1 specifikt at “Apps eller metadata som nævner navnet på enhver anden mobil platform vil blive afvist” - og eftersom Android Wear hedder, ja, Android Wear kan det nok skabe lidt røre.

Kilde: The Verge


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies