Google tester Play Pass-abonnement

Googles abonnementstjeneste, der giver adgang til hundredvis af spil og applikationer, er lige nu ved at blive testet.

Google tester Play Pass-abonnement

Tidligere i år annoncerede Apple deres månedlige abonnementstjeneste Apple Arcade, der giver adgang til et bibliotek af spil til deres iOS-enheder. Apple Arcade er endnu ikke gået i luften men det ser ud til, at Google snart er klar med en konkurrent.

Læs også: Google lancerer en lite-version af Fotos

Androidpolice skriver, at Google er igang med at teste deres egen abonnementstjeneste, der har fået navnet, Play Pass. Androidpolice har modtaget screenshots, der viser tilmeldingssiden til Play Pass.

Google Play Pass
Foto: Androidpolice

Prisen for Play Pass ser ud til at blive lige knap fem amerikanske dollars om måneden, hvilket kunne tyde på en pris omkring 30-40 kroner, når tjenesten kommer til Danmark. Med Play Pass betaler man ikke kun for et bibliotek af spil. Google skriver på info siden, at man kan udforske et katalog, der spænder fra spil til premium musikapplikationer, og alt derimellem.

“Med Google Play Pass får du adgang til hundredvis af premium apps og spil uden annoncer, downloadgebyrer eller køb i appen.” står der yderligere i beskrivelsen.

Læs også: Google Stadia: Nyt om spillene

Efter at have modtaget billederne, har Androidpolice taget kontakt til Google, hvor en talsperson bekræfter, at Play Pass netop nu er ved at blive testet. Om en abonnementstjeneste har nogen fremtid på Android-enheder er et godt spørgsmål, men eftersom at Google inkluderer både spil og applikationer ser det ud til, at de er parate til at give det et forsøg.

Google Play Pass
Foto: Androidpolice

Mere nyt i sagen

Vi følger op med den seneste udvikling. mobilsiden kørte videre med bolden. 30/7/2019 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med en artikel med temaet Analytiker: Alle næste års iPhones får 5G – Den videre historie om temaet finder du her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..