Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google tester real-time chat i Hangouts

Google tester real-time chat i Hangouts

Besked-applikationen, Hangouts, har ændret sig fra at kunne chatte til at SMS’e og næste skridt er live-chat.

Googles svar på en kombineret SMS og chat-tjeneste er deres egenudviklede Hangouts - en applikation der kommer forudinstalleret på androide-telefoner.

TechCrunch har angiveligt fået bekræftelse på, at Google har større fremtidige planer med den grønne kommunikator.

Læs også: Hangouts inkluderer nu gratis opkald

Google arbejder i øjeblikket på at implementere en live virksomheds-chat direkte i Hangouts. Man vil kunne søge på virksomhedens navn i en søgelinje, værende det restaurant eller boghandel, hvorefter man vil få vist hvorvidt pågældende virksomhed yder chat-service.

Herved vil den tidseffektive vi kender fra diverse web-shops altså være at finde på mobilen, så man hurtigt kan få svar på alverdens spørgsmål om åbningstider, ingredienser i maden eller sortiment.

Læs også: Google opdaterer Hangouts med lokationsfunktion

Virksomhedens chat-venlighed vises sammen med andre relevante oplysninger, som det kan ses på billederne herunder.

Efter at påbegynde den spørgsmålsfyldte chat, vil der vises en gennemsnits tid for behandling af hvert spørgsmål, samt hvor længe køen i øjeblikket er. At kunne chat-henvende sig til informationscentre i fremmede byer, vil kunne hjælpe én til et hurtigt svar om bedste parkeringsmuligheder som eksempel.

Trods bekræftelsen fra Google, er det endnu ikke til at sige hvor lang tid der vil gå, og om Danmark vil være først på listen for denne funktion.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies