Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google+ til iOS får stor opdatering - nyt design

Google+ til iOS får stor opdatering - nyt design

Google+ er den sociale parallel af Facebook, og har netop fået en opdatering af se til sin iOS applikation, læs her hvad nyt den bringer.

Google+ har været ude siden juni 2011, og har undervejs støt fået flere brugere, dog uden at nå Facebooks niveau tilnærmelsesvis endnu.

Tjenesten har siden starten haft applikationer ude til Googles egen platform Android, og senere også til iOS. Hvor den på sin første dag i App Store, gik klart ind som den mest downloadede gratis applikation.

Det er denne applikation Google nu har ment skulle have en total make-over, og har derfor nu frigivet deres opdatering.

Opdateringen byder på helt nyt og mere mørkt design, designet er et friskt pift til applikationen og byder et mere simpelt og rent brugerflade velkommen.

Google selv udtaler designet som et ”simpler, and more beautiful Google” og lyder som om at det er et design valg, vi kunne forvente at se på flere fronter fra Google i fremtiden.

Ud over designet er der sat fokus på foto-delen, der er blevet opdateret til en bedre viewer, hvor hastighed er et af områderne der er til at føle på. Her er der blevet gjort ekstra ud af applikationen, og der meldes om hurtigere navigering i hele brugerfladen efter opdateringen.

Applikationen kan hentes til iOS enheder her i Apples App Store

Hvad mener i om Google+, er det endnu en død ende for Google, eller vil den med tiden vokse sig stor?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Cebastian 10-05-2012 13:30:22

Jeg bruger det hver dag, og jeg er ligeglad med om mine venner er på eller ej. Som oftest tjekker jeg facebook i 5-10 minutter, hvorefter den bare er der, hvis folk vil have fat i mig. Ellers så sidder og scroller gennem det uendelige stream i Google+ :D

Jeg har set de har krydset 200 mio. mærket, så det er stadig stødt stigende :) (Om hvad det betyder, om hvordan folk bruger G+ vides ikke helt, men 200 mio. brugere er forbundet G+)

0 0
hellas7 10-05-2012 14:46:08

Hvad er det du godt kan lide ved google+ som facebook ikke har? (skal ikke forstås som et surt opstød)

Personligt er jeg helt ligeglad med om det er det ene eller det andet, jeg er der hvor mine venner er.

0 0
Stig Nygaard 10-05-2012 22:24:56

Et problemet med Google+ er at medierne, åbenbart incl. mobilsiden, bliver med at betragte tjenesten som en direkte konkurrent til FB. Ja, det kan godt blive en direkte konkurrent på sigt, da G+ har et stærkt fundament at bygge et netværk op på. Men det mangler i mine øjne stadig centrale features i forhold til FB for at blive en direkte konkurrent når det gælder venne-netværk. Og ja, så er det også kun meget få af mine venner der er derinde.

Men på trods af manglen på "rigtige venner" på G+, er jeg blevet storforbruger af tjenesten, og bruger meget mere tid dér end på FB. Logikken i det? G+ har for mig vist sig at være det perfekte sted at dyrke interesse-netværk! Specielt når det gælder foto, er der opstået et fantastisk netværk på G+ som formodentlig gør det til det sjoveste sted at være som foto-interesseret på nettet i øjeblikket.

Shameless self-promotion:
Jeg skrev for et halvt års tid siden om min oplevelse af G+ kontra andre social communities på min blog, og det gælder meget godt stadig:
http://www.rockland.dk/show/?post=384

0 0
Mazzen 10-05-2012 09:48:12

De fleste som var maniske FB brugere ser sig mere og mere trætte i det, og tror udemærket at Google+ skal kunne komme ind og blive den nye store social site

0 0
G2 10-05-2012 11:21:49

Er helt klart fan af Google+ og ville ønske det var standarden frem for FB. Facebook er efterhånden overplastret med ligegyldige opdateringer, uoverskuelige (ikke mindst unødvendige) timelines og fjollede apps. Problemet er bare at FB kom først og Google+ har for lidt brugere der også indebærer min "vennekreds". Folk gider ikke vedligeholde flere sociale netværk, og så er det lettere at holde sig til FB hvor "alle" alligevel er at finde. Øv, surt, bummer... især fordi Google+ efterhånden har fat i noget af det rigtige.

0 0

Om brug af cookies