Google+ til iOS får stor opdatering – nyt design

Google+ er den sociale parallel af Facebook, og har netop fået en opdatering af se til sin iOS applikation, læs her hvad nyt den bringer.

Google+ til iOS får stor opdatering – nyt design

Google+ har været ude siden juni 2011, og har undervejs støt fået flere brugere, dog uden at nå Facebooks niveau tilnærmelsesvis endnu.

Tjenesten har siden starten haft applikationer ude til Googles egen platform Android, og senere også til iOS. Hvor den på sin første dag i App Store, gik klart ind som den mest downloadede gratis applikation.

Det er denne applikation Google nu har ment skulle have en total make-over, og har derfor nu frigivet deres opdatering.

Opdateringen byder på helt nyt og mere mørkt design, designet er et friskt pift til applikationen og byder et mere simpelt og rent brugerflade velkommen.

Google selv udtaler designet som et ”simpler, and more beautiful Google” og lyder som om at det er et design valg, vi kunne forvente at se på flere fronter fra Google i fremtiden.

Ud over designet er der sat fokus på foto-delen, der er blevet opdateret til en bedre viewer, hvor hastighed er et af områderne der er til at føle på. Her er der blevet gjort ekstra ud af applikationen, og der meldes om hurtigere navigering i hele brugerfladen efter opdateringen.

Applikationen kan hentes til iOS enheder her i Apples App Store

Hvad mener i om Google+, er det endnu en død ende for Google, eller vil den med tiden vokse sig stor?