Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google-topboss: Apple burde sagsøge os i stedet

Google-topboss: Apple burde sagsøge os i stedet

Googles Eric Schmidt forstår ikke, hvorfor Google går fri af Apples søgsmål i krigen mellem iOS og Android.

Apple har travlt i retssalene rundt om i verden med at sagsøge parterne omkring Android-systemet, f.eks. HTC, Samsung, Motorola osv.

Og det undrer Google.

I den ansete erhvervsavis The Wall Street Journal undrer Googles bestyrelsesformand, Eric Schmidt sig, over, hvorfor Apple ikke blot sagsøger Google direkte.

- "Det er yderst besynderligt, at Apple har valgt at sagsøge Googles partnere og ikke Google selv," siger han til avisen.

Google-chefen mener, at de virkelige tabere i patentkrigene er unge iværksættere, der arbejder med de næste hit i mobilbranchen. Disse har ikke resurser til at beskytte sig mod giganternes patentangreb.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mads jensen 19-11-2014 11:16:00

Appel er godt klar over de ikke kan klare sig uden Google. Så det er strategisk smart af dem at lave et samarbejde, og løfte begge virksomheder

0 0
Ole Christensen 06-12-2012 17:11:49

Apple er godt klar over deres overlegenhed over for alle, på nær lige Google.
Der er vel ingen hos Apple der har lyst til at hoppe ned i en vulkan i udbrud kun iført badebukser og tror på de vil overleve det?!
Lidt på sammen måde de vil have det hvis de går op imod Google..
Og så ved Apple vel også inderst inde at mange af "deres opfindelser" i bund og grund ikke er deres egne.
Sorry, but the truth needs to come out. :-)

0 0
Kim 06-12-2012 18:34:09

Well, det hænger sikkert også sammen med, at Google er blandt de mest populære virksomheder i Verdenen. Ikke mindst USA.
At sagsøge nogle asiater for at kopiere, stjæle og snyde, det er helt i orden i US. Det ved vi (de) jo alligevel alle at de gør. At sagsøge Google er der bare ikke særlig god publicity i.

0 0

Om brug af cookies