Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google trækker Gaza-spil fra Play Store

Google trækker Gaza-spil fra Play Store

Der er stor bevågenhed om krisen i Israel i øjeblikket, og det har ført til, at Google har trukket et spil fra deres appportal

Efter mange negative tilbagemeldinger har Google valgt at trække spillet 'Bomb Gaza' tilbage fra deres Play Store. Google selv siger, at spillet er blevet trukket tilbage, men vil ikke give en klar grund til dette.

Spillet er en simulation af israelske angreb på Gaza-striben, og man får instruktioner om at kaste bomber og undgå at ramme civile, mens man undviger raketter, affyret af Hamas.

Læs også: Google Play gavekort kommer til Danmark

Selvom Google ikke eksplicit har fortalt, hvorfor spillet er blevet trukket tilbage, så forbyder Google Plays regler indhold, der ses som hadsk og mobning.

Flere brugere har reageret kraftigt på spillet, som er blevet downloadet omkring 1000 gange siden det blev lanceret 29. juli ifølge britiske Guardian. Selvom spillet er taget af Google Play, kan det stadig spilles på Facebook.

Siden den 8. juli har Israels offensiv i Gaza kostet over 1800 palæstinensere livet ifølge officielle kilder i Gaza.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

05-08-2014 18:39:03

Pinligt med pinligt på.....-Lanceret d. 29/7,- midt under den Israel`masakre på en forsvarsløs civilbefolkning..
-En undskyldning fra Google skal man nok ikke forvente,- ikke med den ejerkreds :-)

3 2
06-08-2014 06:10:06

De har da trukket spillet, har de ikke? Eller skal de sidde og overvåge hvert enkelt lille spil der bliver lagt ind ? De reagere på feedback, det må da være godt nok. Hvis du skal brokke dig, så skulle det så da være over de 1000 svin der har hentet det.

1 2

Om brug af cookies