Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google: Vi har hele tiden ville lave hardware

Google: Vi har hele tiden ville lave hardware

Grundlæggerne af Google har fra starten af ønsket at lave hardware, og opkøbet af Motorola var for det skulle ske.

Googles bestyrelsesformand og tidligere administrerende direktør Eric Schmidt fortalte forleden ved Allen & Company-konferencen i Sun Vally (Idaho, USA) om Googles to nye produkter Nexus 7 og Nexus Q.

Under demonstrationen af produkterne fortalte Eric Schmidt lidt om Googles forhold til hardware. Der kom det også frem, at Google længe har haft intentioner om at komme ind i hardwarebranchen, hvilket også opkøbet af Motorola havde noget at gøre med.

-”Vi har altid ville være i hardwarebranchen. Larry og Sergey (Googles grundlæggere) har altid ville lave hardware af en eller anden form. Det her var en mulighed for at komme ind i branchen hurtigt,” fortalte Schmidt.

Han fortalte ligeledes, at en række produkter snart er klar, så det tyder på vi kan forvente at se en række Nexus-produkter fremadrettet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

19-07-2012 08:23:29

Så kan Samsung, HTC, Sony og alle de andre godt begynde at kigge sig om efter et nyt OS....Hvis google skal til at blive fast leverandør af mere end et enkelt stykke HW om året, så skubber de sq de andre ud. Folk gider ikke vente på updates, når man kan få dem med det samme ved at købe google....

0 0
Joachim 19-07-2012 09:03:42

Ellers får vi bare endelig det rene android på alle telefoner i stedet for alt det der custom gøjl

0 0
19-07-2012 10:58:22

Tjah det er jo ellers det der er androids force. Evnen til at være forskellig. Hvis alle android mobiler ligner hinanden, så er det jo bare en ny version af WP.

0 0
spawn 19-07-2012 18:37:48

Androids force er at du selv har muligheden for at personliggøre den og gøre den forskellig fra andres - ikke så meget evnen til at være forskellige på producenternes præmisser gennem tvungne producent skins.

Derudover er Androids force udbredelsen på mange forskellige hardware platforme og hardware designs, som gør at du som forbruger har bedre mulighed for at vælge en mobil der passer til dine ønsker, både økonomisk såvel som design mæssigt.

WP ser fuldstændig ens ud, uanset hvilken producent eller hardware platform den ligger på - der er stort set ingen måder du kan personliggøre den på udover at vælge om den skal være blå over det hele eller rød samt hvilke tiles der skal vise hvad - Android kan du customisere selv på stort set alle punkter, du kan installere forskellige widgets, forskellige launchere, skrifttyper, skins osv. osv.

Jeg tror ærligt talt ikke der er ret mange købere af hverken Samsung eller HTC's android telefoner som vælger pga hhv. touchwiz eller sense brugerfladen, det er andre parametre som bestemmer hvilken man vælger, og en stor del af køberne ville helst være fri for producentens customisering, især hvis alternativet var en rå Android der blev opdateret løbende såsnart Google kom med ny version - fremfor som idag at skulle vente på at producenterne først beslutter om de overhovedet gider bruge tid på at klargøre en opdatering og efterfølgende på at de så får det gjort. Der er alt for mange modeller som venter på opdateringer fra sløve producenter der er mere interesserede i at sælge nye telefoner end i at vedligeholde gamle.

Hvis producenterne virkelig så gerne vil adskille sig gennem producent brugerflade skulle de hellere tilbyde disse som frivillige installationer, altså som en launcher brugeren selv kan vælge om han vil lægge på eller ej.

0 0
20-07-2012 07:44:40

Jeg vil til dels give dig ret, og så alligevel ikke. Det tyder på at sgs3 bliver en kæmpe succes. Det er formentligt pga af alle dens små features. Og mange af dem ligger jo netop i touchwiz....Sorry men en sgs3 med ren android ville (efter min mening) være lige så kedelig som en Gnex...

Og tror faktisk ikke den generelle bruger kigger så meget på opdateringer osv...Selvfølgeligt er der flere og flere der bliver opmærksom på efterhånden som der kommer mere og mere fokus på det. I dag er det jo lige meget hvor god en mobil er, bare den får masser af opdateringer(lige sat lidt på en spids :D).

0 0
Joachim 20-07-2012 11:22:07

Ej, det holder altså ingen steder det du skriver. Jeg har aldrig nogen sinde hørt nogen sige at de har valgt en telefon over en anden pga f.eks. touchwiz.

sgs3 er en god telefon fordi den har gode specs, og den sælger helt enormt fordi sgs2'eren blev så stor en succes hvilket den heller ikke blev pga specielt software, men pga gode specs.

Der findes jo også en masse andre samsung telefoner med præcis samme software som ikke sælger halvt så godt, fordi det er billige telefoner med kedelig hardware.

Og en Gnex som du kalder den er ikke kedelig på nogen som helst måde ;)

0 0

Om brug af cookies