Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google vil give en hånd med dine mobilfotos

Google vil give en hånd med dine mobilfotos

Har du kaos i dine mobilfotos er der hjælp på vej fra Google.

Mængden af mobilfotos er efterhånden så omfattende, at det kan kræve en hjælpende digital hånd, når det kommer til sortering. Og den kommer Google med.

I sidste uge annoncerede Google på konferencen I/O, at de lancerer en interessant fotoløsning på Google Plus, skriver Amobil.no.

Her kan systemet via de enorme datacentre og søgeinformationer, at Google besidder, genkende hvilke billeder som er dårlige, og hvilke du sandsynligvis ikke har brug for.

Hvis der er flere af de samme billeder i listen, så fjernes disse. Det sker også for billeder der er uklare eller har dårlig eksponering.

Tjenesten kan også genkende specielle landemærker, smilende mennesker og dine nærmeste kontakter blandt billederne, så der kan sammensættes et mere interessant fotoalbum.

Google arbejder videre med flere funktioner der skal gøre hverdagen lettere, når det kommer til fotos. Også autotilretning og mange andre ting er på vej.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

CJ 23-05-2013 11:05:02

Eller unlimited for 10$ hvert halve år. Og så lader flickr dine billeder være. Svært valg ;-)

0 0
Tommy 22-05-2013 22:05:08

Alt for amerikansk, og blandet alt sammen som noget smart.. hvor er struktur.. hvor er mapper, hvor er logik, hvor er kravet til du tænker over hvad du laver, nej det hele skal smadres til ukendelighed, med sådanne åndssvage funktioner som ovennævnte forbedre billeder automatisk og rydder op for dig, således brugeren ikke skal tænke, det får man også kloge mennesker af (NOT).. det samme er desværre også ved at ske med Windows 8, men så kan børn også bruge det uden at vide en skid... om hvad de laver, eller får brug for at kan tænke over hvad de laver.

0 0
serpent 23-05-2013 09:44:27

skRål i æblemosten

sikken en omgang vrøvl

0 0
22-05-2013 16:27:34

Kombineret Gmail lager og Google Drev. I alt 15gb gratis:-)

0 0

Om brug af cookies