Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google vil have fuld kontrol over Wear, TV og Auto

Google vil have fuld kontrol over Wear, TV og Auto

De fleste har deres egen grænseflade, de lægger hen over Android, men sådan bliver det ikke med de nye platforme

Samsung har TouchWiz, HTC har Sense, og langt de fleste har deres egen grafiske fremtoning i deres grænseflade, men sådan skal det ikke være med de tre nye platforme, Google præsenterede ved Google I/O.

Med Android Auto, Android TV og Android Wear får hardware-producenterne ikke lov til at lave om på det udseende, som Google allerede har valgt.

Læs også: I/O 2014 - Se Googles største nyheder her 

David Burke fra Google fortæller til Ars Technica, at siden grænsefladen er en større del af produktet her, får producenterne ikke lov til at lægge deres egen grænseflade på.

”Hvis man har to TV'er, og de er i hvert sit mærke, men de begge kører Android TV, så vil vi have, at det skal være den samme oplevelse. Producenterne kan have lagt forskellige funktioner ind, men ellers skal det være ens,” siger David Burke.

Læs også: Tjek om din mobil kan forbindes med Android Wear 

Burke fortæller også, at Google arbejder på, at opdateringer til Android Wear, TV og Auto skal komme automatisk og gnidningsløst, ligesom man kender det fra Googles Chrome-browser.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robin 01-07-2014 11:30:27

Havde de bare udført det på alle tablets og telefoner, havde de overhalet IOS for længst. Problemet er bare at det er det der udskiller IOS for Android.

2 2
01-07-2014 14:16:49

Nej så ville Android jo blive som Apple og WP. Så ville der jo ikke være nogen forskel på samsung, LG, Sony, OPPO eller blackphone. Androids force er netop de skins, og hvis man ikke kan lide dem, så har man enten iPhone, WP eller Nexus.

1 0
TF 01-07-2014 16:22:03

Du siger force andre ville nok sige svaghed.

Når man først har prøvet nexus og oplevet hvor godt og flydende android kan være er det godt nok svært at gå tilbage til HTC's, samsung's osv blotware skrammel.

1 0
01-07-2014 19:14:34

Sjovt, gad vide hvor Android ville være i dag uden HTC, Samsung, Sony og deres bloatware skrammel.........Har prøvet AOSP og det tiltaler mig sq ikke. Den smule "performance" man får gør det ikke op for alle de ting man må vinke farvel til.....Ren Android er lidt kedeligt.

0 0
Naggie21 01-07-2014 01:00:21

Umådelig fornuftig beslutning. Forestil jer lige et Android TV med Sense' overflade. Eller en bil med TouchWiz' belastende bloatware :(

4 0
Thomas Larsen 01-07-2014 10:58:26

Jep, eller forestil jer at der kommer en ny version med mange fede nye features, men samsung gider ikke at bruge penge/resourcer på at lave det til deres ældre modeller men istedet for sælge et nyt TV med den nye version.

Der kan google så gå ind og sige at det er dem som smider opdateringer ud og mere reelt sørge for at holde platformen opdateret.

2 0
Thomas Larsen 30-06-2014 16:58:02

smule*

1 3

Om brug af cookies