Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google vil have Nexus One til Danmark

Google vil have Nexus One til Danmark

Mobiltelefonen Nexus One vil Google meget gerne lancere på det danske marked. Det fortæller Googles danske direktør.

Google afviser ikke, at Nexus One kommer til salg i Danmark i en dansk version - den endelige beslutning er dog endnu ikke truffet.

- "Jeg kan garantere, at alle i Google Danmark synes, det ville være fantastisk, hvis vi kunne få danske Nexus-telefoner på markedet. Vi er dog en stor organisation, og derfor skal mange faktorer falde på plads, men forhåbentlig når alle de ting er faldet på plads, så har vi en telefon på markedet", siger direktør Peter Friis fra Google Danmark til Mobilsiden.dk

Peter Friis gør opmærksom på, at Nexus One ikke er SIM-låst, og derfor er intet til hindrer for, at interesserede selv køber den i udlandet via nettet. Kunderne skal dog være opmærksomme på, at det er de handelsbetingelser sælgeren tilbyder, der gælder, og altså ikke den danske købelov - og man skal heller ikke forvente dansk service på produktet.

Google er ikke gift med HTC

I forbindelse med lanceringen af Nexus One har hverken Google eller HTC lagt skjul på, at HTC har stået for produktionen af hardwaren.

- "Hvorfor skulle vi holde det hemmeligt. Det er der ingen pointe i. Vi har bygget en god platform, og er gået sammen med HTC for at showcase, hvad der kan lade sig gøre på én platform", fortæller Peter Friis fra Google.

Ifølge Googles danske direktør er der ingen garanti for, at den næste Google-telefon også bliver lavet af HTC.

Læs også:
- Læs alt om Google Nexus One
- Forskellene på HD2 og Nexus
- Backstage: Kom bag om Nexus One
- Test: Nexus One halter


Google Nexus One - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Schwartz 21-03-2010 15:23:13

Jeg forstår slet ikke at Google ikke bare kommer afsted. Det må også være i deres interesse. Jeg synes vi skal forsøge at råbe dem op for at Android bølgen ka' blive større. Deltag i en underskriftsindsamling her:

http://betalingsapps.skrivunder.dk

0 0
Nuke 12-03-2010 05:45:32

Tja om jeg vil købe en Google Nexus 1ne, tror jeg nu ikke, og spørg mig om jeg kan lide ham Peter Friis, så nej han kunne ikke svare på noget som helst, der var ingen gang overskud til at "rose" et andet firma...

Nææ du de kan beholde deres NexuS i US...

0 0
Brian SN 12-03-2010 00:23:59

Det er da fint at google ønsker at danskerne skal have mulighed for at købe en Nexus One. Men i stedet for at fokusere på Nexus One, kunne de så ikke snart få Androide Marked åbnet for betalte apps i Danmark, hvis de så gerne vil vise at de tager de danske forbruger seriøst.
Nu har jeg haft en hero i et stykke tid nu, og jeg er faktisk rigtig glad for den. Men jeg mangler virkelig muligheden for at Androide Marked virker ordenligt.

(man får næsten helt lyst til at købe en iphone :)

0 0
Anders 11-03-2010 17:08:03

Du kan købe Google Nexus One hos http://www.avelyn.comhttp://www.avelyn.com/cms.ashx/produkter/google-nexus-one/google-nexus-one-uden-abonnement-never-locked

Her gælder dansk købelov og det er muligt at downloade dansk software fra Android Market.

0 0

Om brug af cookies