Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google vil konkurrere med Teamviewer

Google vil konkurrere med Teamviewer

Fejlfindingsdata afslører, at søgegiganten arbejder på klienter til både iOS og Android, der skal kunne styre andre enheder på afstand.

Der er sikkert ikke synderligt mange private brugere, der fjernstyrer den gamle stationære på farten med mobilen eller deres tablet. Det kan dog sagtens lade sig gøre med applikationer så som: Teamviewer, Log me in osv. 

Det marked har søgegiganten Google siden 2011 vist interesse for, og har i en periode arbejdet for en løsning til deres Android-enheder, der også går under navnet “Chromoting”. Nu forlyder det endda, at fejlfindingsdata fra Chromium viser tegn på, at der også arbejdes på en version til iOS. Det skriver 9To5Mac.

Android-versionen skulle dog være længst i processen, og vi forventer naturligvis at Google er klar med version dertil først. iOS skulle istedet kun være på et såkaldt “design-stadie”. 

Vi afventer spændt på at se hvad Googles tanker er omkring funktionaliteten på projektet. Vi har endnu ikke set et officielt bud på hvordan man total overtager styringen fra en anden mobil eller tablet, foruden Zikk-app vi tidligere har lavet som tip her på Mobilsiden.dkDog har Teamviewer klaret opgaven med at kunne styre Android fra computeren som i kan se herover.

I hvilke situationer kunne i forestille jer at man kunne bruge “Chromoting”? 

Kilde: 9To5Mac.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies