Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google viste nyt opkaldsdesign ved en fejl

Google viste nyt opkaldsdesign ved en fejl

Googles Nexus Twitter konto kom ved en fejl til at lække billede af nyt design til opkaldsfunktionen

Nogle gange sker der nogle underlige læk i IT branchen. Nogle er en decideret fejl, mens andre føles mere intentionelle, men uanset hvad, så viser de lækkede informationer hvad fremtiden kan bringe.

Et billede fra Googles Nexus Twitter konto viser således at Google fortsat arbejder med nyt design til deres kommende Android version. Denne gang er det opkaldsfunktionen som får nye farver, hvor den før var grå.

Det er kun Nexus enheder og Google Play Edition mobiler som får disse ændringer. Dog har vi set at Moto X lægger sig meget tæt op at ren Android, så for jer Moto ejere er der stadig håb. Hvornår disse ændringer kommer ud i vores Nexus enheder, er dog uvist.

Hvad fortrækker du? Det nye design til venstre, eller det klassiske til højre?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Casper 22-04-2014 12:43:31

Når I hapser billeder og ikke engang gider tage et screenshot af det nuværende design selv, så ville en kildeangivelse være god skik.

0 2
Tommy Lindegaard 22-04-2014 16:32:24

Lige under overskriften kan du kilden. Vi har ændret vores lay-out og førhen var det nederst i artiklen, men nu er det kommet op øverst ved siden af forfatter og datostempel :)

1 0
DeeHawk 22-04-2014 12:29:32

Eller måske en tema-vælger, så man kan vælge farvetone på sit UI ligesom på Sony (Og de fleste andre bundled telefoner, går jeg ud fra)

2 0

Om brug af cookies