Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Googles byg-selv-telefon lader dig opgradere på farten

Googles byg-selv-telefon lader dig opgradere på farten

Project Ara ser ud til at blive yderst interessant, og det nyeste omkring telefonen er, at der kan skiftes ud uden at slukke

Samlesætstelefonen Project Ara er endnu ikke på markedet, men den har været kendt et stykke tid. Det nyeste omkring Ara-telefonen er, at det ikke er nødvendigt at slukke den for at skifte et modul ud. Det fortalte Project Ara-chefen Paul Eremenko.

Kun skærmen og CPU'en vil ikke kunne skiftes ud, uden at Project Ara-telefonen skal slukkes først, ellers har man frit spil. Står man på ferien og skal bruge et bedre kamera i telefonen, så er det altså bare at klikke det gamle af, hvis man har sat et på, og så sætte et nyt på.

Læs også: Googles modulopbyggede telefon lanceres i januar 2015

Det samme gælder for batteriet, hvis man lige vil se filmen på mobilen færdig, men ikke er i nærheden af en stikkontakt. Ud med det gamle og ind med det nye, selvom man nok ikke skal vente alt for længe med denne udskiftning.

Desuden er det endnu lidt svært at forestille sig, hvordan RAM, lagerplads og et par andre ting vil kunne blive skiftet ud, mens man bruger telefonen.

Personlig på et nyt niveau

Google har i Android allerede gjort det muligt at få ens smartphone til at se ud og opføre sig som man vil. Der er utallige muligheder for at gøre oplevelsen personlig, og den tanke er ført videre i Projekt Ara.

Læs også: Project Ara: endnu et kig bag facaden

Ideen med projektet er, at man selv skal kunne bygge en telefon som et samlesæt. På den måde kan man få den til at passe til sin egen pengepung, og sit eget forbrug.

Når Project Ara engang når ud til forbrugernes hænder, planlægger Google at lave en online-butik dedikeret til moduler til telefonen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 11-10-2014 13:09:05

Jeg glæder mig nu til at det bliver noget man kan købe.. Er spændt på at se kvaliteten osv på den om det er noget værd eller om den føles billig.. !

0 0
Kurt L Andersen 01-10-2014 10:41:24

Og Lego er noget af det bedste sælgene i verden

1 1
TF 01-10-2014 15:25:22

Fordi noget skulle ligge på samme hylde som lego gør det ikke det til en succes også.

0 1
Dade Vinkler 30-09-2014 16:07:32

ligner en telefon som bliver best seller i Fætter BR og Toys R Us og kommer til at ligge over på hylden med Lego

2 6

Om brug af cookies