Googles byg-selv telefon tager stort skridt

Google barsler med en telefon, man selv kan sætte dele i, og nu udgiver søgegiganten værktøjer og retningslinjer for modulerne

Googles byg-selv telefon tager stort skridt

Google har udgivet et ‘Module Developer Kit’, som lægger retningslinjerne for de moduler, Googles modul-telefon skal bruge, så udviklere kan begynde arbejdet på dem. Dette er et vigtigt skridt i retningen af at realisere telefonen, man selv kan bestemme indholdet af.

I det 81 sider lange dokument fra Google fremgår det blandt andet, at Google håber på, at mange af de moduler, der skal drive telefonen, vil komme fra tredjeparter.

Læs også: Endnu et kig på Googles byg-selv modulopbyggede telefon

Google har også lavet retningslinjer om blandt andet tykkelse af modulerne for at gøre det muligt at give telefonerne et mere strømlinet udseende, ligesom at telefonen selvfølgelig vil køre Android.

Amerikanerne ligger også inde med planer om at lave en online markedsplads for at hjælpe kunderne med at finde de rigtige dele til deres telefoner.

Foto: Google, Om man er til udelukkende touch-skærm, eller om man vil have et fysisk tastatur er op til en selv ifølge illustrationen