Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Googles Nexus 9-tablet udgår også fra Google Store

Googles Nexus 9-tablet udgår også fra Google Store

Google tømmer godt ud i sin webshop. For få dage siden udgik Nexus Player-boksen, og nu er det også slut med Nexus 9-tabletten lavet i samarbejde med HTC.

Efter kun et år i Google Store-webshoppen udgik den lille tv-boks Nexus Player i Danmark og alle andre lande, men det var ikke alt, der forsvandt.

Det er nemlig heller ikke længere muligt at købe Nexus 9, som HTC har produceret for Google, og HTC bekræfter samtidig, at produktionen af tabletten er stoppet.

Læs også: Android TV-boksen Nexus Player udgår efter kun et år

Nexus 9 blev lanceret for halvandet år siden og blev faktisk allerede fjernet fra Google Store for præcis en måned siden - noget som gik de flestes næser forbi. Nexus 9 blev nemlig aldrig samme sællert lige som de to mindre Nexus 7-tablets fra ASUS, fordi den var plaget af en lang række problemer og en dårlig byggekvalitet taget prisen på 2.890 kroner for den billigste variant i betragtning.

Udvalget i Google Store her i Danmark er altså efterhånden noget småt, hvor der kun er fire reelle gadgets at vælge mellem: Nexus 5X, Nexus 6P, Chromecast og Chromecast Audio.

Læs også: HTC Nexus 9: Næsten glimrende [TEST]

Til gengæld kommer der formentligt to nye Nexus-telefoner til samlingen dette efterår i forbindelse med udgivelsen af Android N-softwaren i sin færdige version. De hidtidige rygter går på, at det er HTC, der får tjansen i år og således skal producere to Nexus-telefoner.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies