Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Googles Project Ara telefoner skal koste helt ned til 50 dollars

Googles Project Ara telefoner skal koste helt ned til 50 dollars

Google tænker allerede på pris og distribution af Project Ara-telefonerne. Tre udviklingskonferencer planlagt.

Google ser ud til at have fuld kraft på kedlerne når det angår Project Ara som de overtog fra Motorola. Projektet går, som bekendt, ud på at lave en telefon opbygget af moduler der kan udskiftes efter forgodtbefindende som eksempelvis kamera, hukommelse eller processor.

Der er stadigvæk lang tid til et egentligt produkt, men Google tænker allerede over hvor meget det skal koste, i et interview med Time fortæller de at de forestiller sig en startpris på 50 dollars, altså i omegnen af 270 kroner. For disse penge får man et display, en ramme og et WiFi modul, hvorefter man kan tilkøbe de dele man finder interessant.

Det er naturligvis et meget tidligt bud, og de 50 dollars kan hurtigt blive til 100 eller mere i sidste ende, men ikke desto mindre er det dejligt at se at de er så relativt langt i udviklingen at der tænkes over pris og distribution.

Tre Project Ara udviklingskonferencer arrangeret

Google har planlagt tre udviklingskonferencer med den første datomærket den 15 og 16 april. Formålet er at give alle interesserede parter adgang til den information der måtte være så tidligt i forløbet og give dem de værktøjer de skal bruge for at komme videre med tankerne om hvordan Project Ara skal føres ud i livet.

Det er ikke en typisk konference, den afholdes online og vil indeholde webcasts samt interaktive Q&A sessioner. Enkelte udviklere bliver dog inviteret til Computer Historie museet i Mountain View for at opleve det på egen hånd.

Google afholder også en I/O konference den 25 og 26 juni, om disse nye planlagte konferencer har indflydelse på hvor meget der vil blive snakket om Project Ara ved I/O vides ikke, men vi håber naturligvis at Google deler detaljer omkring projektet ved enhver given lejlighed.

Kilde: Phandroid

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies