Googles store opkøb er nu i hus – 74 milliarder fattigere

Nu er det endeligt, Googles opkøb af Motorola Mobility er blevet godkendt, og handlen er dermed gået igennem.

Googles store opkøb er nu i hus – 74 milliarder fattigere

Det hele startede august 2011, da Google annoncerede at de ville købe Motorola Mobility. Siden hen har usikkerheden ligget og luret, da opkøbet først skulle godkendes af myndigheder verden over.

Usikkerheden blev dog mindsket da de amerikanske myndigheder samt EU godkendte opkøbet, tilbage i februar måned. Men der var stadig mulige problemer i sigte da myndighederne i asiatiske lande manglede at godkende handlen.

Det er nu et overstået kapitel, da Google for få dage siden fik den sidste nødvendige godkendelse fra Kina, og herefter var det hele rene formaliteter.

Og i dag kom så dagen hvor Google kunne gøre det officiel, Motorola Mobility er fuldt og fast blevet opkøbt af Google, det skriver Googles direktør Larry Page på deres officielle blog.

Dermed er vejen til en mulig større ændring i Motorola Mobility skabt, og en mulig nedskæring i arbejdskraften kan være på vej.

Fortsættelse af sagen

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. mobilsiden har holdt fast i temaet. d. 15/5/2012 fulgte vi artiklen op med artiklen om Hvor meget stråling afgiver din mobil – se den store liste her – Den videre historie kan du læse her. Få også seneste nyt om emnet her..