Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gør dit Apple produkt unikt - simpelt, meget simpelt

Gør dit Apple produkt unikt - simpelt, meget simpelt

Er du også træt af, at din Macbook eller iPhone til forveksling ligner alle andres? Nu er det slut med at være en lemming - løsningen er noget så simpelt som et klistermærke.

Kender du denne situation?

Du sætter dig i lokalet til forelæsningen, og alle andre i lokalet hiver den samme sølvfarvede 13" Macbook Pro op af tasken.

Eller du kommer ind af døren nede på cafeen, og der sidder alle de unge trendy caffelatte-drikkende mennesker, og flasher deres nye iPhone 5 i enten sort eller hvid farve.

Det er lige så kedeligt, som at se en propaganda-film fra det gamle Sovjet unionen.

Men hvordan får man en personlig stil, når man render rundt med et Apple produkt ligesom alle de andre lemminger? Løsningen er noget så simpelt som et klistermærke.

Dansk produceret klistermærke

Make it stick er navnet på dansk producerede klistermærker til Apple produkter. Bag Make it stick står den 25-årige viborgensiske iværksætter Mads Høegh Jensen, der begyndte at producere klistermærker for et lille halvt års tid siden.

Link: Make It Stick

Klistermærkerne passer til Apples iPad, iPhone eller Macbook produkter og Make it stick praler af 2500 forskellige mulige kombinationer af stickers, hvoraf de 468 er til iPhone.

Klistermærkerne leveres i forskellige design og farvemuligheder, og alle stickers er produceret i Danmark.

Mads Høegh Jensen fortæller til Mobilsiden.dk, at han er meget lydhør over for forslag til nye designs, og langt de fleste nyere designs er da også designet på baggrund af forslag fra kunder.

I det nye år forventer Mads Høegh Jensen, at det også bliver muligt at bestille unikke personlige designs (custum design) hos Make it stick.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

FrkLarsen 17-12-2012 22:39:58

Så må man jo håbe nr 469 individualist ikke bryder sammen ved synet af det samme klistermærke. God Jul til dem der ser dette og til den hårdtprøvede redaktion!

0 0
TF 17-12-2012 14:31:22

Sikke nået svineri.
Drop dog det lemming og stereo type ævl det er da ikke til at holde ud at læse, det lyder som en artikkel på haderapple.dk type forummer for 15 årige børn der ikke ved bedere og ikke som et seriøst mobil site som det her skulle være.

0 0
Lars 17-12-2012 12:36:15

Det kan da kun være små usikre mennesker, der bekymrer sig om ens telefon ligner andres eller ej.

0 0

Om brug af cookies