Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gør dit tv-signal mobilt

Gør dit tv-signal mobilt

Denne box smider tv-signalet ud af hjemmet så det ender på mobilen eller den bærbare computer - for mange et stort ønske f.eks. ved store sportsbegivenheden som OL.

Med Slingbox kan du se tv overalt
Med Slingbox kan du se tv overalt

Er der ikke tv på arbejdspladsen er du på den - specielt når en spændende håndboldkamp eller andre store begivenheder med dansk deltagelse, sendes i arbejdstiden.

Løsningen hedder Slingbox! Sæt den på antennestikket i hjemmet, tilslut internet og strøm - og vupti, så er hele kabel-tv pakken blevet mobil. Du kan se hvad du vil, blot mobilen, eller en bærbar med Slingplayer er installeret. Vi lover, du kan blive meget populær på kontoret, hvis din computer kan vise det, alle vil se.

Slingboxen justerer selv streamingen af signalet så det passer til forholdene omkring modtageren. Har du f.eks. kun 512 kbit/sec tilrådighed - svarer signalet til dette. Den nyeste version af softwaren understøtter desuden timeshift, så der kan spoles tilbage i det som allerede er set.

Bruger du Slingboxen på mobilen kræver det et fastpris-dataabonnement, ellers bliver du ganske simpelt ruineret.

Læs også:
 - Slingbox Pro (produkttest)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin Eberhardt 19-08-2008 13:19:23

"Har du f.eks. kun 512 mbit/sec tilrådighed..."
Ville gerne "nøjes" med 512 mbit/s :P

0 0
Mathias Maimann 19-08-2008 13:55:21

Hej Martin,

På Mobilsiden.dk bestræber vi os på, at være førende på alle mobil- og internetområder, så selvfølgelig har vores chefredaktør 512 mbit ;o)

Tak for rettelsen :-)

Mvh
Mathias Maimann

0 0

Om brug af cookies