Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gør verdenen til et bedre sted med Jelly-app'en

Gør verdenen til et bedre sted med Jelly-app'en

Ny app på mobilen skal gøre det lettere, at få svar på dagligdagens små spørgsmål fra vores sociale netværk.

Særligt på Facebook ser vi ofte, at venner skal bruge en hjælpende hånd i ny og næ. Dog handler det ofte om hjælp til et spil, og altså ikke om reelle reflektioner i dagligdagen. Dem forsøger vi istedet at få svar på hos Google eller lignende søgemaskiner. Dog kan resultaterne ofte ende ud med svar, der er knap så pædagogiske. 

Det vil Biz Stone, der er medstifter af Twitter, lave helt om på. Han har sammen med kollegaen Ben Finkel udviklet app’en Jelly, der skal hjælpe mennesker med at hjælpe hinanden. Det skriver TechCrunch.

Målet er at forøge empati
Vi er alligevel forbundet over internettet døgnets 24 timer, så hvorfor ikke bruge ventetiden på bussen, med at hjælpe en ven eller måske en af dine venners venner. Med Jelly-app'en kan du uploade et billede, og spørge dit netværk til råds. Du kan endda markere ting på billedet, så det bliver lettere for folk at hjælpe dig.

“Folk vil være ivrige efter at hjælpe hinanden med Jelly, fordi det lægger i vores natur at hjælpe. Det der driver os, er den langtidssigtede ide om, at gøre verden til et mere empatisk sted at være. Derfor er vi begejstret for vores arbejde med app’en” siger altså Biz Stone, der er medstifter og CEO af Jelly Inc.

At bruge teknologi til at forøge empati, lyder umiddelbart som en umulig opgave, men hjernen bag app’en er på ingen måde ukendt med begrebet succes. Om Jelly bliver modtaget af danskerne med kyshånd vil tiden vise. 

Mobilsiden.dk kan i hvertfald bidrage med links til både App Store(iOS) og Google Play(Android), hvis du har mod på, at starte en ny og bedre verden med Jelly.  

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies