Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gratis fastnet-opkald hos 3 er ikke gratis

Gratis fastnet-opkald hos 3 er ikke gratis

"Hej vil du have gratis fastnet-opkald fra mobilen"? Ny pakke fra 3 lokker med gratis opkald - men kunderne skal betale for de gratis opkald.

Teleselskabet 3 giver med det nye produkt "Fri til fastnet", gratis opkald til fastnetnumre fra mobiltelefonen. Men intet er gratis i denne verden - heller ikke fastnetopkald.

For at få adgang til "gratis kald" til fastnet, skal du betale for "Fri til fastnet"-pakken. Det koster 99 kroner om måneden. Med andre ord, der skal tales en hel del til fastnet, før regnestykket går i nul. Først efter nulpunktet er det gratis.

Med et normalt abonnement hos 3 koster fastnetopkald 99 øre pr. minut de første tre minutter. Derefter 59 øre pr. minut. Det betyder, forbruget skal overstige 100-126 minutter om måneden - for fastnetkald alene, før det kan svare sig at tage imod 3's tilbud om "gratis" opkald til fastnet.

"Fri til fastnet" kan i øvrigt købes som en del af ens minimumsforbrug. Der takseres ikke opkaldsafgift på fastnetopkald hvis man køber pakken.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mobilsiden.dk 06-09-2007 22:02:52

...men i disse tider, hvor fastnet mere om mere udfases, skal man i hvert fald regne det godt igennem inden man betaler for rabatten

0 0
grogan? 06-09-2007 18:16:16

Så burde der vel også laves en artikel om at "frisms giver ikke gratis sms alligevel, for der skal jo betales et månedligt gebyr på 99kr"?? ;-P

0 0

Om brug af cookies