Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gratis iWork til iCloud til Windows, Linux og ChromeOS

Gratis iWork til iCloud til Windows, Linux og ChromeOS

Apples office-pakke til skyen er nu ikke længere forbeholdt Apple-enheder. Sådan kommer du i gang.

Der kæmpes, blandt IT-kæmperne, om at få lov til at være din produktive værktøjskasse i den store digitale sky. Apple følger derfor Microsoft og Google og tilbyder nu iWork for iCloud til konkurrende platforme - på nær Android.

iWork for iCloud befinder sig fortsat i beta-stadiet, men du kan allerede nu gå i gang med at kreere. Alt du skal bruge er nu en browser samt et iCloud-login, før du kan skabbe præsentationer i Keynote, skrive romaner i Pages eller budgettere næste kvartal i Numbers. Ganske gratis.

Tidligere krævede Apple ellers en enhed med æblelogo på, for at få adgang i de produktive programmer. Den ændrede kurs skal nok ses i lys af at Apples iWorks ikke nyder af samme udbredelse som Microsofts og Googles konkurrerende kontore-programmer.

Se også: Nu kan du prøve det nye Office med touch

Samtidig giver det eventuelt nye brugere mulighed for at stifte bekendtskab med Apples økosystem fprud for et eventuel investering i en i-enhed eller en mac. Apple knytter derfor også 1GB gratis iCloud lager med iWorks til iCloud, for at give plads til at skabe nye dokumenter.

Klik her for at få adgang til iWorks til iCloud beta.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies