Gratis musik på mobilen

Se efter en Nokia-mobil mærket "comes with music", kan du hente musik ned til mobilen, helt gratis.

Gratis musik på mobilen

Musikelskere kan via en ny Nokia-service downloade musik gratis.

Konceptet er, at købe en Nokia-mobil mærket med "Comes With Music". På denne enhed, er så efterfølgende fri adgang til millioner af numre fra store kendte kunstnere. Sangudvalget spænder bredt over gamle og nye sange.

Når året er gået, kan alt musikken beholdes. Det forsvinder ikke når medlemsskabet slutter. Indtil videre har Universal Music sagt ja til at deltage. Nokia forhandler aktuelt med flere selskaber.

Selvom "Comes With Music" lyder fristende, er der stadig en række ukendte faktorer. F.eks. er der ingen udmeldinger om, hvad servicen vil koste efter det første år. Vi ved heller ikke om musikken er låst til mobilen, om den kan flyttes til computeren, eller om det kan kopieres over på en ny telefon.

En ting er dog helt sikkert. Musikken skal hentes via en dataforbindelse. Har mobilen ikke trådløst netværk, vil det blive ret dyrt, at få gratis musik.

Præcis hvornår vi ser "Comes With Music" i butikkerne er ukendt.

Seneste nyt om emnet

Temaet fortsætter med at være relevant. mobilsiden fortsatte fortællingen. 9/11/2007 publicerede redaktionen en artikel omkring emnet IPod Touch: Musik med stil og elegance (produkttest)Klik her for den efterfølgende artikel.. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.