Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gratis opgradering af CoPilot til Windows Mobile - næsten

Gratis opgradering af CoPilot til Windows Mobile - næsten

CoPilot-navigation til Windows Mobile kan gratis opdateres til en nyere version. Nogle af de nye funktioner koster dog penge at aktivere – når de endelig kommer til Danmark.

Der er en gratis opdatering af navigations-applikationen CoPilot Live v8 klar til Windows Mobile-brugerne. Det oplyser ALK, der står bag CoPilot, i en pressemeddelelse.

Det betyder blandt andet, at man kan opdatere CoPilot med advarsler om de seneste 'stærekasser' - det vil sige de faste fartmålere. Der er ligeledes mulighed for selv at bestemme, hvor mange meter eller hvor mange sekunder inden et sving, man vil have CoPilot til at give lyd fra sig.

Derudover er der efter sigende sket en generel forbedring af programmets afvikling og af displayets fremtoning på mobilskærmen.

Trafikopdateringer og TTS er ikke gratis

Den nye opdatering gør det ligeledes muligt at aktivere de såkaldte Premium Live Services, der blandt andet inkluderer trafikmeldinger. Det koster dog 20 euro om året.

Der er også mulighed for at aktivere Text-To-Speech, men det er heller ikke gratis. Det koster et engangsbeløb på fire euro.

Disse funktioner er endnu ikke tilgængelige i Danmark, men ifølge ALK's hjemmeside arbejdes der på sagen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies