Gratis Plex til Windows Phone 8

Mens brugere af iOS og Android har kunnet bruge Plex siden introduktionen for to år siden, har ejere af en Windows telefon måtte undvære. Det er der lavet om på nu

Gratis Plex til Windows Phone 8

App’en Plex, som giver dig multimedieadgang til pc’en via din smartphone, har de sidste to år været tilgængelig, hvis man enten har en iPhone eller en smartphone med Android. Det har betydet, at ejere af en Windows smartphone måtte kigge misundeligt, mens andre streamede film og musik.

Dette skulle dog være slut nu, for Plex har netop lanceret en udgave til Windows Phone 8. Og selvom de har haft to år til at gøre produktet bedre til iOS og Android, så er de stadig på gyngende grund når det kommer til Windows, og har derfor angiveligt gjort udgaven gratis de første 30 dage.

En af de nye ting i Plex, som altså nu også er tilgængeligt i WP8 udgaven, er HTTP Live Streaming. Dette skulle give en højere opløsning og samtidig kunne vise flere formater end tidligere. App’en er som sagt stadig under udvikling, men producenterne lover masser af opdateringer i den kommende tid.

Fortællingen går videre

Næste kronologiske historie om emnet finder du her. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 17/12/2013 gik redaktionen videre og fulgte op med sagen Mobilsiden kårer: Årets smarteste feature – Nyheden kan læses her. Få også seneste nyt om sagen her..