Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gratis SMS-tjeneste anklages for sikkerhedsbrist

Gratis SMS-tjeneste anklages for sikkerhedsbrist

Populær gratis SMS-tjeneste anklages nu for at indeholde en sikkerhedsbrist, som gør andre kan læse med i dine sms’er.

Facebook Messenger, Apples iMessage og applikationen Whatsapp – er steder hvor vi sender gratis beskeder over internettet. Sammenlignet med almindelige sms-beskeder, så betales de nævnte tjenester kun via dataforbruget – og er man på et Wi-Fi netvæk så er dette gratis.

Whatsapp er nu kommet under beskyldning for at have en alvorlig sikkerhedsbrist, hvilket betyder andre kan læse med i dine beskeder. Det skriver blandt andet The H Security.

Hjemmesiden har haft fingrene i applikationen Whatsapp Sniffer, der er i stand til at fange beskeder, som sendes mellem Whatsapp-brugere, hvis man er på samme netværk.

H Security skriver også, at Whatsapp i modsætning til f.eks. iMessage sender beskederne som ren tekst, og det er grunden til indholdet kan aflures.

Hvis du vil ”lure” skal du roote din Android-mobil og installere Sniffer-applikationen – hvilket de fleste vil kunne gøre og udnytte. Så du derved kan læse beskeder fra kollegaer, kæreste eller familie – hvis de er på samme netværk.

Whatsapp Sniffer er nu fjernet fra Google Play Store, men der kan hurtigt findes frem til lignende applikationer.

Hvis du vil sende gratis sms-beskeder uden at skulle benytte applikationer eller andet, så kan du benytte internet-tjenesten frisms.nu – det er ganske gratis for de første 15 beskeder hver dag.


Kilde: Computerworld.dk

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Simon Iversen 15-05-2012 14:15:02

Burde overskriften ikke hedde reklame for egen tjeneste?..

0 0
Filip 15-05-2012 20:53:50

Det syntes jeg ikke der er noget i vejen med, det er jo en fantastisk service!

0 0

Om brug af cookies