Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gratis underholdning i mobilen - detaljer om Microsofts App Store

Gratis underholdning i mobilen - detaljer om Microsofts App Store

Musik, spil og Facebook bliver nogle af højdepunkterne i Microsofts kommende mobile programshop Windows Marketplace, der åbner senere på året.

Inspireret af Apples succes med App Store arbejder Microsoft for tiden på deres egen version af en online application Store - Windows Marketplace. Online-forretningen med tilbehør til Windows-mobilerne kommer til verden i september eller oktober, og nu løfter Microsoft en del af sløret for, hvad der vil være at finde på de virtuelle hylder.

De sociale netværksider Facebook, Myspace, spilleverandøren Electronic Arts og musikservicen Pandora er blandt dem, som Microsoft har indledt et samarbejde med.

 -"Der bliver en god blanding af gratis og betalingsapplikationer", fortæller chefen for Microsoft Windows Mobile i Danmark, Henrik K. Petersen til Mobilsiden.dk

De ovennævnte applikationer er dog alle gratis.

Henrik K. Petersen forventer, at online-butikken med tiden vil være med til at trække kunder fra især Symbian over til mobiler med Windows Mobile.

Microsofts nye online applikations butik vil være brugbar for smartphones med Windows Mobile 6.5 samt alle fremtidige Windows-versioner.

Oplev Windows Marketplace

Selvom Microsoft ikke har åbnet butikken endnu, er en promotionsvideo blevet udsendt.

Videoen der fremviser mulighederne i Marketplace, kan ses her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies