Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Greentel lukker sin hjemmeside

Greentel lukker sin hjemmeside

Teleselskabets hjemmeside har været lukket i flere dag - kunder efterladt i uvished.

Kunderne hos det lille teleselskab Greentel har gennem flere dage ikke haft adgang til selskabets hjemmeside. Kunderne bliver i stedet for mødt en simpel tekst på selskabets hjemmeside. På hjemmesiden fremgår følgende tekst:

“Glæd dig. Greentel åbner en af de nærmeste dage med ny hjemmeside med nye abonnementer og priser.

Med venlig hilsen

Greentel”

 

Det har fået de bekymrede miner frem hos flere af selskabets kunder. Ifølge en bruger på vores søster side Mobildebat.dk , så har Greentel også nedlagt deres kundeservicetelefoner, så man kan heller ikke ringe til selskabet.

 

Ifølge samme bruger så har Greentels hjemmeside været lukket ned i flere dage. Derved er det umuligt for teleselskabets kunder at tyverispærre deres telefoner, tanke taletid og kontakte teleselskabet.

 

Mobilsiden.dk har kontaktet Greentel for at høre, hvorfor teleselskabets hjemmeside ikke virker.

 

- "Vi er godt igang med flytte fra CompanyMobiles it platform til cdrators platform. Vi opdatere i samme forbindelse abonnementer og får ny kundeservice," fortæller Greentels direktør Allan Baadsgaard til Mobilsiden.dk og beroliger:

- "Kunderne er blevet orienteret på mail to gange. Dette gælder også for waoo mobil."

 

Den nye hjemmesider for Waoo! Mobil, der ligesom Greentel ligger på CompanyMobiles IT-platform, forventes at være i luften i løbet af fredagen, mens Greentels hjemmeside kommer i luften i løbet af mandag-tirsdag.

Mens flytningen foregår vil ingen numre blive spærret for brug, selvom kundernes saldo ryger under nul. Greentel har efter Mobilsiden.dks henvendelse opdateret hjemmesiden med informationer omkring tyverispærring.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies