Grooveshark er tilbage i Google Play

Efter mere end et år ude i kulden, har Google tilladt musiktjenesten Grooveshark at vende tilbage i Google Play Store.

Grooveshark er tilbage i Google Play

Grooveshark blev for cirka et år siden sparket ud af Android Market, for at overtræde musik-rettigheder, noget Grooveshark dog påstod de ikke gjorde.

Siden da har Grooveshark været i kamp mod musikbranchen, hvilket er ebbet ud i bøder og irettesættelser til selskabet.

Nu er Grooveshark dog kommet ind i varmen igen hos Google, efter at have hjulpet dem med at udpege applikationer i Google Play Store, der ulovligt brugte Grooveshark navnet, samt lavede endnu grovere rettighedsovertrædelser inden for musikbranchen end Grooveshark selv.

Det sjove i historien her er, at Grooveshark i dag er tilgængelig på Google Play, men vil du besøge Grooveshark.com via din browser, så bliver du mødt med et ”STOP”, og en forklaring om at hjemmesiden indeholder ulovligt indhold og er juridisk blevet blokeret for danske brugere.

Hvad syntes du om at man bare kan hente en app og dermed omgå den danske blokering af Grooveshark? Giv din mening i kommentarfeltet herunder.

Historien forstsætter

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 27/8/2012 kom der nyt i sagen med en ny vinkling på emnet Sound Blaster Axx – stor lyd til god pris (produkttest) – Læs fortsættelsen her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..