Grooveshark opgiver App Store

Musikservicen Grooveshark opgiver App Store efter gentagne afslag fra Apple.

Grooveshark opgiver App Store

Musikstreamingservicen Grooveshark har opgivet at udgive en applikation til iPhone igennem App Store. Samtidig offentliggør de, at Grooveshark er klar til i Cydia App Store for de iPhones, som er jailbreaked. Hvorfor Apple bliver ved med at afvise Grooveshark er endnu uvist, applikationen er tilgængelig både til Android, BlackBerry og webOS.

Med millioner af musiknumre tilbyder Grooveshark brugerne en nem måde at streame deres favoritsange direkte på internettet og nu også deres iPhone, hvis den er jailbreaked.

Brugerne kan oprette spillelister, søge efter musik og meget andet, det koster 3 dollars om måneden for at få VIP-adgang. De oprettede spillelister kan for VIP-brugere afspilles offline dvs. når telefonen ikke har internetforbindelse.

Derfor er cirka 15-20 danske kroner om måneden ganske godt givet ud for brugerne, hvis de har begrænset dataforbrug.

Emnet følges op

Her følger vi op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 22/2/2010 havde vi dette at sige med nyheden om Samsung Corby Pro (mobiltest) – Den videre beretning kan læses her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Musik..