Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Grundprisen stiger på applikationer ved Apple

Grundprisen stiger på applikationer ved Apple

Tidligere har grundprisen på betalingsapplikationer været 6 kroner ved Apple, men nu er den steget til 7 kroner per styk.

Grundprisen på betalingsapplikationer er steget i Apples App Store
Grundprisen på betalingsapplikationer er steget i Apples App Store

Nok har Apple verdens mest værdifulde brand, men de har ikke tjent nok, og nu sættes grundprisen op på applikationer i App Store

Tidligere har grundprisen været 6 kroner for betalingsapplikationer i Apples App Store, men nu er den altså hævet til at være 7 kroner.

Apple har ikke meldt noget ud omkring prisstigningen, men denne kommer samtidig med, at de har sendt regnskabet for det seneste kvartal ud. Her levede de ikke op til markedets forventninger – til trods for et stort overskud og en stigning i salget på 27 procent.

Det er dog ikke kun i Danmark, at grundprisen på betalingsapplikationer er steget. Rundt i Europa er den steget fra 0,79 til 0,89 Euro. Det skriver The Next Web.

Der er også andre applikationer som er steget blandt andet Angry Birds til iPad, som tidligere har kostet 18 kroner, denne skal man nu betale 19 kroner for at erhverve sig.

Umiddelbart er prisen ikke steget i den amerikanske App Store, derfor kan det også handle om påvirkning fra valutakurserne. Det skriver Macstories.com.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Runigj 26-10-2012 17:46:57

Det er også vigtigt at gøre opmærksom på at iPhone fem og ny iPad steget i pris Cirka 300 til 500 kr. I forhold til før.

0 0

Om brug af cookies