Grundprisen stiger på applikationer ved Apple

Tidligere har grundprisen på betalingsapplikationer været 6 kroner ved Apple, men nu er den steget til 7 kroner per styk.

Grundprisen stiger på applikationer ved Apple

Nok har Apple verdens mest værdifulde brand, men de har ikke tjent nok, og nu sættes grundprisen op på applikationer i App Store

Tidligere har grundprisen været 6 kroner for betalingsapplikationer i Apples App Store, men nu er den altså hævet til at være 7 kroner.

Apple har ikke meldt noget ud omkring prisstigningen, men denne kommer samtidig med, at de har sendt regnskabet for det seneste kvartal ud. Her levede de ikke op til markedets forventninger – til trods for et stort overskud og en stigning i salget på 27 procent.

Det er dog ikke kun i Danmark, at grundprisen på betalingsapplikationer er steget. Rundt i Europa er den steget fra 0,79 til 0,89 Euro. Det skriver The Next Web.

Der er også andre applikationer som er steget blandt andet Angry Birds til iPad, som tidligere har kostet 18 kroner, denne skal man nu betale 19 kroner for at erhverve sig.

Umiddelbart er prisen ikke steget i den amerikanske App Store, derfor kan det også handle om påvirkning fra valutakurserne. Det skriver Macstories.com.

Mere om Apple

Fortællingen slutter ikke her. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 24/10/2012 fulgte vi op med et indlæg omkring emnet Sådan begrænser du Apples overvågning af dig – Følg den videre udvikling her. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..