Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Guide: Forårets bedste billige smartphones

Guide: Forårets bedste billige smartphones

En god mobil behøver ikke at koste kassen. Modsat tidligere, kan du nu få både kompetente og flotte mobiltelefoner til lav pris. Se de bedste her.

Udviklingen indenfor budgetvenlige smartphones har taget gevaldig fart de sidste par år. En billig smartphone er i dag ikke længere lig med en sløv og tarvelig brugeroplevelse.

Følger du mobilsiden.dks guide, kan du nemlig få kvalitet, funktioner og features som topmobilerne længe har haft patent på.

Luksusdesign i metal, vandtæt konstruktion samt et stærkt og hurtigt kamera er i dag alt sammen til at få, til bare to tusinde kroner eller under.

Læs også: Mobilsiden kårer den bedste budgetmobil 2015

Microsoft Lumia 640 – Meget for pengene

Nokia har længe været kendt for at tilbyde prisstærke Lumia-smartphones i deres begyndersegment. Den tradition holder Microsoft i hævd i Lumia 640 som leverer meget mobil for bare 1.000 kroner.

Her får du et pænt 5” HD-display, Microsofts nyeste Windows 10 for smartphones, et kapabelt kamera på 8 megapixels og fuld adgang til Microsofts rige softwarepakke.

Køb den fordi:

 • Bedste ydelse til prisen
 • Brugbart kamera
 • Windows 10
Læs den fulde test
Få den bedste pris her

Motorola Moto G (2015) – En sporty sag

Stærk og prisstærk – sådan kan Motorolas Moto G-serie kort opsummeres. Tredje generation, også kendt som 2015-modellen, er ingen undtagelse, for den er både vand- og støvtæt.

Det er ikke kun det ydre der er yderst holdbart hos Moto G, batteriet klarer snildt en dags brug, kameraet er det bedste i sin prisklasse og Motorola minimalistiske approach til Android gør, at den sjældent tøver.

Har du behov for flere muskler i din mobil, kan du for 400 kroner ekstra få dobbelt op på RAM og lagerplads.

Køb den fordi:

 • Tager gode fotos
 • Enkel og up-to-date Android-software
 • Vand- og støvtæt
Læs den fulde test
Få den bedste pris her

Huawei P8Lite – God all-rounder

P8Lite er Lillebror til Huaweis P8 flagskib for 2015, men den er ikke desto mindre en succeshistorie for selskabet, da det er Huaweis mest solgte mobil nogensinde udenfor hjemlandet Kina.

Huaweis P8Lite har da også salgsargumenterne i orden. Den er nydelig at se på, HD-skærmen på 5 tommer er anvendelig og med 2GB og en octa-core processor indenbords klarer den enhver opgave du måtte stille den.

Mobilen kører med Android, men på afstand ligner den Apples iOS-til forveksling. Søger du en en iPhone-lignende oplevelse til lavpris er den derfor et godt bud.

Køb den fordi:

 • 16GB lagerplads
 • Enkel iOS-lignende interface
 • Godt kamera
 • God ydelse
Læs den fulde test
Få den bedste pris her

Samsung Galaxy A3 2016 – kompakt luksus

På mobilsiden.dks redaktion har der længe hersket lidt skepsis til Samsung begyndermobiler. Svag hardware overlæsset med funktioner slutter ofte i en tvivlsom brugeroplevelse.

Sådan forholder det sig slet ikke i seneste budgetbud fra selskabet: Galaxy A3 (2016). Softwaren er gjort enklere og telefonen byder samtidig på en finish og et design som ikke har sit lige syd for to tusinde kroner.

Smalle kanter omkring en Gorilla Glas 4 skærm på beherskede 4,7 tommer, gør mobilen yderst kompakt og fiks i brug. Selvom prisen er lav, er A3 (2016) heller ikke sløv. Den firekernede processor klarer de fleste apps og spil uden tøven og kameraet er kvikt.

Køb den fordi:

 • Smukt design og finish
 • Kompakt og fiks størrelse
 • Kvikt kamera
 • 16GB lager
Læs den fulde test
Få den bedste pris her

LG Nexus 5X – topmobilen til det stramme budget

Skal det være rigtigt godt, og kan du strække mobilbudgettet til to tusinde kroner har LG et rigtig stærkt bud der på mange måder kan bide skeer med dagens toptelefoner.

Nexus 5X er udviklet i samarbejde med Google som varetager al software-udviklingen til mobilen. Det betyder at du altid har den nyeste og bedste udgave Android om bord – noget som kun få topmobiler kan prale med.

Hardwaren er samtidig fra næsten øverste hylde, med en potent hexa-core processor og et kamera der glimrer ikke bare i dagslys men også under mørke forhold – altså der hvor det typisk kniber for smartphones generelt.

LG Nexus 5X er også den eneste mobil i sit prisleje der kan mønstre en fingeraftrykslæser og du får samtidig en flot 5,2 tommers full HD skærm med i købet.

Køb den fordi:

 • Stærk hardware og software
 • Flot skærm
 • Bedste ydelse til prisen
 • Fingeraftrykslæser
Læs den fulde test
Få den bedste pris her

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies