Guide: Forårets bedste smartphones i mellemklassen

Her får du mobilsiden.dks bedste bud på lækre smartphones af høj kvalitet, der ikke vælter budgettet.

Guide: Forårets bedste smartphones i mellemklassen

Mobilproducenterne er nok ikke enige her, men det er nu en gang mobilsiden.dks holdning, at du kan få kompetente topmobiler til omkring det halve af hvad dagens nyeste og fineste smartphones koster.

Det handler bare om at handle efter de rigtige modeller.

Mobilsiden.dk samler derfor her vores liste over de bedste mobilkøb du kan foretage dig, i prislejet mellem to og fire tusinde kroner.

Nexus 5X

LG Nexus 5X 32GB – altid opdateret

En af stjernerne i Mobilsiden.dks sidste købeguides går igen, men i denne omgang er det 32GB varianten, der udgør det gode tilbud.

Med dobbelt så meget lagerplads får du fornyet plads til at udnytte det 5,2 tommer store display, samt Googles nyeste og bedste Android-version, til det yderste.

Nexus 5X’ kamera er fortsat et af de bedste i prisklassen og med fuld kryptering og en fingeraftrykslæser er sikkerheden i top.

Køb den fordi:

  • Kvik og minimalistisk
  • Fingeraftrykslæser
  • Glimrende kamera
  • Altid opdateret

Læs den fulde test her
Få den bedste pris her

Sony Xperia Z3  Z3 plus z3plus

Sony Xperia Z3+ – Outsideren

Japanske Sony Z3+ fik kun en kort karriere forrige år: bare tre måneder efter lanceringen stod afløseren Z5 klar.

For smartphonekøbere er Xperia Z3+ nu blevet et rigtig godt tilbud. Prisen er nemlig mere end halveret siden lanceringen og problemerne med overophedning er for længst blevet løst.

Xperia Z3+ er dog fortsat lige så nydelig som altid, det vandtætte metaldesign holder bare. Processorkræfter er der masser af, og kameraet er med sine 20 megapixels og 4K-videoer med helt fremme.

Køb den fordi:

  • Raffineret design med frontvendte højtalere
  • Stærk processor
  • Vand- og støvtæt

Læs den fulde test her
Få den bedste pris her

Huawei P8

Huawei P8 – Ambitiøs smartphone

Den kinesiske mobilproducent Huawei overraske sidste år med sin P8-topmobil. Design og materialer var eksklusive mens ydelsen og kameraet var i top. Ambitionerne var ikke til at tage fejl af, Huawei ville bide skeer med de førende mobilproducenter.

Et år efter lanceringen er Huawei P8 fortsat et rigtig køb. Prisen er skruet markant ned, men den er fortsat kvik, batteriet holder længe og kameraet leverer stadigt glimrende billeder takket være en effektiv optisk stabilisering.

Køb den fordi:

  • Eksklusivt design
  • Tager flotte fotos
  • Godt batteri

Læs den fulde test her
Få den bedste pris her

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 – Topscoreren

Samsung skabte et vaskeægte mobilhit med sidste års S6-serie. Alt fra software til hardware var gentænkt og forfinet, hvilket kulminerede med prisen som Årets Mobil 2015 til Galaxy S6 Edge.

Den billigere S6’er har dog levet i skyggen af sin buede tvilling – men det gør den bare til et bedre køb, for den er præcis lige så god som årets mobil 2015 – bare en plovmand billigere. Samme fantastiske skærm og kamera, samme lynhurtige processor og nogle vil endda mene, en bedre ergonomi.

Køb den fordi:

  • Flot, skarpt display
  • Fingeraftrykslæser
  • Topydelse

Læs den fulde test her
Få den bedste pris her

Apple iPhone SE test
Foto: Mobilsiden.dk

Apple iPhone SE – ‘begyndermodelen’

Den ligner noget man har set før, den lille iPhone SE fra Apple. Og det er med god grund, for kort opsummeret er den en iPhone 6S klemt ned i iPhone 5S’ krop.

Alligevel er den lille smartphone ikke uden overraskelser, batteriet holder i længere end man tror, kameraet leverer altid varen og så er den så lille og kompakt, at du altid kan have den med og betjene den med en enkel hånd.

Det er begyndermodellen i Apples line-up, men det forhindrer den ikke i både at være Apples hurtigste og billigste nye iPhone nogensinde. Med andre ord, den er et rigtig godt køb.

Køb den fordi:

  • Ultrakompakt
  • Lynhurtig
  • God driftstid
  • Altid opdateret

Læs den fulde test her
Få den bedste pris her

Flere nyheder om emnet

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden fortsatte historien. 10/5/2016 kom der nyt i sagen med artiklen om To Moto X-smartphones på vej: Tilslut moduler på bagsidenKlik her og læs artiklen.. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.