Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Guide: Her er landets bedste dual-SIM smartphones

Guide: Her er landets bedste dual-SIM smartphones

To telefoner i en mobil. Visse smartphones kan køre med to SIM-kort samtidigt - her er de bedste du kan få i dag.

Slæber du både på en privat- eller arbejdsmobil? Eller er det fordelagtigt for dig at have to forskellige mobilabonnementer, fordi du rejser meget? Så kan en dual-SIM mobil meget vel være svaret på dit behov.

Fra at være et reelt nicheprodukt, hvor kun få billige og endda tarvelige løsninger eksisterede, er det danske marked omsider ved at byde på et rigt udvalg i alle prisklasser.

De mange muligheder gør det dermed også mere komplekst at finde den rette - mobilsiden.dk giver dig derfor redaktionens bud på de bedste dual-SIM telefoner i forskellige prislag.

Foto: Mobilsiden.dk

Huawei P9 dual SIM – omkring 4.000 kroner

Huaweis topscorer fra foråret høstede mange roser og det var fortjent. Huawei P9 forener nemlig både stærke komponenter såsom et interessant dobbeltkamera, et stort batteri samt en kvik processor - det hele leveret i et yderst veldrejet metalkabinet med et 5,2” display.

Dual-SIM varianten er knapt nok dyrere end sin single-SIM søskende, og nyder samtidig godt af Huawei ekspertise inden for antenneteknologi.

Læs anmeldelsen her.

Foto: Mobilsiden.dk

OnePlus 3 – omkring 3.000 kroner

Kinesiske OnePlus 3 imponerer med gennemførte toptelefon. Skærmen er 5,5” stor og flot, ydelsen er helt i top og den kommer med særdeles nyttige funktioner såsom lynhurtig kvikopladning og en praktisk notifikationsknap.

Mobilen er samtidig født som dual-SIM telefon og er du betaler derfor ikke ekstra for at få lov til at bruge et ekstra SIM-kort.

Læs stortesten her.

Motorola G4 Plus Dual SIM – omkring 2.000 kroner

Motorolas G-serie har længe været garant for god ydelse til en fordelagtig pris. Fjerde generation i sagaen består denne gang af tre modeller, med topmodellen, G4 Plus som den mest interessante.

Prisen er under to tusinde kroner, men du får alligevel et glimrende kamera, et stort 5,5” display, enkel software og en velfungerende fingeraftrykslæser for pengene.

Se også:  Lenovo lancerer Moto G4 og G4 Plus med forbedret hardware

OnePlus X – omkring 1.750 kroner

Foretrækker du en mere kompakte smartphone, er efterårets bedste budgetmobil fortsat et godt kob. Det er OnePlus der igen leverer varen ved at pakke en god og smidig processor og en flot skærp i et lækkert kabinet af både glas og aluminium.

Prisen er samtidig faldet lidt siden lanceringen – du skal dog være hurtig hvis du vil sikre dig et eksemplar, for selskabet har meldt ud, at det i fremtiden vil fokusere på deres store topmobiler frem for den mindre X-serie.

Læs også hele anmeldelsen her.

Huawei P8 Lite Dual SIM – omkring 1.300 kroner

Billigst, men på ingen måder skrabet, er sidste års light-udgave af Huawei P8: P8 Lite.

Telefonen er ikke helt ny længere, men den disker fortsat op med en kapabel octa-core processor, et brugbart 13 megapixel kamera og en pæn skærm på 5 tommer.

Læs testen her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies