Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gymnastiklærer dømt for blufærdighedskrænkelse via SMS

Gymnastiklærer dømt for blufærdighedskrænkelse via SMS

En gymnastiktræner skal ruske tremmer i 20 dage, fordi han har sendt blufærdighedskrænkende SMS beskeder til to piger på henholdsvis 11 og 12 år. Desuden må han ikke beskæftige sig med børn under 18 år de næste to år.

En 36-årig gymnastiklærer skal 20 dage i fængsel, fordi han har sendt blufærdighedskrænkende SMS beskeder til to pigr på 11 og 12 år.
En 36-årig gymnastiklærer skal 20 dage i fængsel, fordi han har sendt blufærdighedskrænkende SMS beskeder til to pigr på 11 og 12 år.

I fredags faldt dommen over en 36-årig gymnastiktræner, som havde sendt SMS beskeder med blufærdighedskrænkende indhold til to unge piger på 11 og 12 år.

De to piger lærte manden at kende i den lokale idrætsforening i Sdr. Omme, hvor han var deres gymnastiklærer. Manden havde tilsyneladende en skjult dagsorden ud over at være pigernes underviser. I alt fald sendte han i over et år blufærdighedskrænkende SMS beskeder til de unge piger i deres fritid.

Manden, som i sine SMS beskeder direkte havde opfordret pigerne til seksuelt samvær med ham, blev dømt til 20 dages fængsel. Derudover fastslog dommeren, at manden i to år ikke må beskæftige sig med børn under 18 år i forbindelse med erhvervsarbejde eller andet.

Den 36-årige forhenværende gymnastiklærer var tydeligvis ikke tilfreds med dommen udstedt af retten i Grindsted. Derfor har han nu anket dommen til Vestre Landsret.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies