Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hackere afslører brugere på utroskabsside

Hackere afslører brugere på utroskabsside

Hackergruppen Impact Team har afsløret brugere og kreditkortoplysninger fra utroskabsside.

Hackergruppen Impact Team har gjort alvor af trusler om, at offentliggøre navne og kreditkortoplysninger, på brugere af et populært utroskabssite, skriver The New York Times

Gruppen har lagt 9,7 gigabyte brugerdata ud på The Dark Net, der er den mørke del af internettet, hvor hackere og andre med lyssky hensigter ofte færdes.

Brugeroplysningerne med tilhørende kreditkortoplysninger, kommer fra det amerikanske datingsite Ashley Madison og Established Men, der begge ejes af Avid Life Media.

Læs ogsåTinder, en dating app, der tænder lysterne [BAGGRUND]

Ashley Madison er en datingside, der opfordrer til at have en affære og være sin partner utro. Et koncept der også findes i Danmark med siden Victoria Milan.

Hackerne advarede tidligere Avid Life Media om, at de havde stjålet de følsomme data, som de havde til hensigt at afsløre, såfremt datingsiderne ikke blev lukket ned. Gruppen understregede alvoren, ved at lægge ”smagsprøver” på brugernavne og deres fantasier ud på internettet.

Læs ogsåNy rejseindstilling i Snapchat holder dataforbruget nede

Gruppen af hackere er utilfredse med, at Avid Life Media tager 19 dollars for at fjerne brugernes oplysninger, selvom det reelt ikke sker, da oplysningerne stadig bliver gemt på selskabets servere.

Samtidig anklages Avid Life Media for at oprettet falske kvindelige profiler, og overdrive antallet af kvindelige brugere. Hackergruppen hævder at 90-95 procent af brugerne på AshleyMadiosn.com er mænd.

Kilde: The New York Times

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies