Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hæderspriser giver bedre telebutikker

Hæderspriser giver bedre telebutikker

Årets bedste til mobil- og telesalg er netop fundet i en intern prisuddeling. Kædedirektøren mener, at konkurrencen gavner kunderne.

Endnu engang måtte 35 afdelinger af TDC Erhvervscenter se sig slået af erhvervscentret i Kgs. Lyngby, som for fjerde år i træk vinder hædren som "Årets TDC Mobil Center".

Det er kædekontoret i Odense som hvert år, i en intern konkurrence, udnævner en vinder blandt erhvervscentrene.

- "Kgs. Lyngby udmærker sig særligt, ved at skabe høj vækst og være gode til at påtage sig nye kompentencer. Butikken bidrager også konstruktivt til kæden som helhed. Desuden har de været specielt gode til at klæde deres ansatte på til at møde kunderne", fortæller Henrik Kauffmann, kædedirektør i TDC Erhvervscenter, om grunden til, at den samme butik vinder for fjerde år i træk.

Han understreger, at ingen af kædens butikker er dårlige - der er bare nogle, der er lidt bedre end andre. Henrik Kauffmann fortæller også, at den årlige prisuddeling får alle butikker til at stramme sig ekstra an og yde en ekstra indsats som i sidste ende gavner kunderne.

Jyderne vandt også

TDC Erhvervscenter Kolding fik årets Initiativpris.

- "Kolding vinder, fordi de har fået nogle spændende kunder, som giver gode erfaringer, som kæden kan bruge. De har desuden løftet butikken til et højere niveau og så har de fokuseret meget på at udvikle de interne kompetencer", siger kædedirektøren som begrundelse.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies