Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Halvt mobil/halvt tablet?

Halvt mobil/halvt tablet?

Det ser ud til, at franske Archos er på vej med en lækkerbisken af en Android-tablet.

Archos er mest kendt for sine lækre medieafspillere, men nu ser det ud til, at franskmændene er på vej med en tablet-mobil.

 

Hvordan kan vi vide os sikre? En producent af beskyttelsesetuier har afsløret, at en gadget der bedst kan beskrives som halvt tablet, halvt mobil, er på vej.

 

Det er firmaet Novre, der har et link på sin side, hvor der henvises til "kommende produkter." Her kan du finde et læderetui til en "Archos Phone Tablet." Hmm... Behøver vi flere beviser?

 

Vi ved, at Archos har noget spændende oppe i ærmet. Der blev lækket billeder fra en event i Paris sidste september, og specifikationerne ser gode ud med en 1GHz ARM-processor, 4,3-tommer skærm, Wi-Fi og en tykkelse på blot 10 mm.

 

Den ventede gadget har angiveligt også HSPDA/HSUPA
3.5G-forbindelse, hvilket betyder downloadhastigheder på 10 megabit i sekundet. Rygter siger, at den vil komme med masser af lagerplads sikkert op til 64 gigabyte.

 

Mobile World Congress-messen løber af stablen i Barcelona næste måned, så mon ikke at vi ser noget til Archos' Android-mobil/tablet der?

 

Guderne skal vide, at Archos ikke er eneste selskab, der har forelsket sig i Android. På den netop overståede CES-messe i Las Vegas var der et væld af små gadgets, der brugte det Google-designede operativsystem.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies