Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Handcent SMS får større Android 4-opdatering

Handcent SMS får større Android 4-opdatering

Handcent SMS er blandt de mest kendte og anvendte SMS-alternativer til Android telefoner, nu med yderligere funktionalitet.

Handcent SMS har næsten topkarakter i Google Play, og det er ud fra mere end 430.000 tilbagemeldinger. Det er uden tvivl et af de mest anvendte, og kendte SMS alternativer til din Android telefon.

Applikationen har siden sin lancering fået adskillige opdateringer der hele tiden har forbedret Handcent, og gjort det muligt, at personliggøre den endnu mere for hver gang.

Tilbage i marts måned kom en opdatering, der gjorde at Handcent nu understøtter Android 4.0, Ice Cream Sandwich (ICS).

Nu er endnu en opdatering landet, der ikke alene retter fejl i understøttelsen til ICS, men også optimerer Handcent til ICS enheder.

Men opdateringen har også en større betydning for HTC enheder, da Handcent nu understøtter Senes 4.0 fuldt ud, hvilket betyder at HTCs One serie, nu kan gøre brug af applikationen.

Derudover er muligheden for at personliggøre pop-up beskeder endnu mere også med, og du kan derfor selv bestemme baggrunden for pop-up beskeden.

Handcent SMS er nu i version 4.2.5 og kan hentes her via Google Play, ganske gratis.

Bruger du alternative SMS applikationer på din Android enhed, eller bruger du den som er indbygget i din telefon? Giv din mening om SMS applikationer vs. standard i kommentarfeltet herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Patrick Rasmussen 23-05-2012 15:41:19

jeg bruger handcent, og er fuldt ud tilfreds!!

0 0
Simon Iversen 23-05-2012 14:34:51

Finder selv chompSMS som det bedste SMS program :)

0 0

Om brug af cookies