Handsken til din smartphone

Det er en menneskeret at kunne betjene sin trykfølsomme skærm i kulden!

Handsken til din smartphone

Bare det fordi det koldt skal man jo kunne ringe fra sin telefon, vælge nye melodier på sin iPod Touch, spille på sin tabletcomputer eller hvad man nu har lyst til – UDEN at fryse om de små pølser i den danske vinterkulde. Det burde jo være en menneskeret, og det kan nu lade sig gøre, endda med stil.

For det er ingen mindre end Outdore Research, der står bag et par handsker, der klarer netop det. Firmaet er mest kendt for at kunne levere teknisk og varmt tøj til alle udfordringer. Om det er en kold dansk efterårsdag, til skiferien i Alperne eller hvis du skal besejre Mount Everest har de klunset, der kan klare det. Og med deres Sensor Gloves kan du nu også bruge din smartphone, selvom du har varme handsker på.

Sensor Glove er glad for trykfølsomme skærme… og række tunge af små forkølede strik-vanter.

Man har lavet en læderhandske med fingerspidser, der har såkaldt Sensor og TouchTec i fingerspidserne, som gør at en touchskærm kan reagere. I praksis har man vævet nanoteknologi via mikroskopiske “robotter”, som Outdore Research kalder det, ind i handsken og resultatet er en overflade, der kan lave kontakt med en touchskærm. Sensor Glove koster 600 kroner og kan bruges både alene eller som inderhandske til de ekstreme forhold.

Læs mere på www.extreme-sports.dk.