Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hangouts til iOS opdateret med iPad version og iOS 7-look

Hangouts til iOS opdateret med iPad version og iOS 7-look

Søgegiganten har opdateret deres messenger-app, så den nu følger iOS 7-designet og udnytter skærmen på iPad fuldt ud.

Billede: Sådan ser den iPad-tilpassede version af Hangouts ud.
Billede: Sådan ser den iPad-tilpassede version af Hangouts ud.

Google har tidligere samlet deres forhenværende chat-muligheder i den populære Hangouts-tjeneste, og den tilbyder søgegiganten naturligvis også i Apples App Store, så konkurrentens iOS-brugere ikke skal holdes udenfor. 

Google sikrer udefrakomne apps 

Nu oplyser Google, at iOS-app’en er opdateret til version 2.0.0, og at der er godt nyt til brugerne, som kan hente opdateringen gratis igennem App Store. For det første så er Hangouts nu optimeret til skærmen på Apples iPad, så brugerne nu har et overskueligt overblik. 

Google: Stem på American Idol finalister gennem “Search”

Derudover har app’en fået et makeover, der hamonerer flot med udseendet i iOS 7. Apples brugere kan desuden nu sende animerede klistermærker, på samme måde som vi kender det fra Facebooks Messenger-app. Sidst men ikke mindst, så kan der deles videobeskeder på 10 sekunder og lokation, så vennerne nemt ved hvor du er.

Kilde: Google

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 03-03-2014 15:37:36

Jeres kærlighed til iOS7 er godt nok til at brække sig over.. Det der design er ikke iOS7 look, men Android 4.x look.. Ja, Android så faktisk sådan ud før iOS gjorde det..

0 3
03-03-2014 15:56:50

Det er vist mere din kærlighed til Android der skinner igennem her;-)

4 0
Daniel Jørgensen 03-03-2014 22:50:00

Jeg skriver jo bare hvad der er facts og åbenlyst.. Tag et kig på Android 4.0 .. Her ændrede de design og Hangouts matcher selvfølgelig dette, da det begge er, ja, google produkter, så det ville da være et naturligt skridt at tage..

0 0
04-03-2014 10:31:40

Jeg laver nu også bare gas:-) Du har ganske ret. Men der er stadig nogle forskelle på iOS og Android app'en. iOS versionen har runde kontakbilleder, grønne "svar farver", et helt andet ikon for "skriv ny besked(på Android er det bare et stort +). Synes faktisk iOS versionen ser pænere ud og mere overskuelig end den pt. gør på Android i form af førnævnte små ændringer.

0 0

Om brug af cookies