Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Happii klar med Turbo 3G-data til fast pris

Happii klar med Turbo 3G-data til fast pris

Turbo 3G med 1,5 mbit/sek og en fast pris på 198 kroner om måneden. Det er Happii Mobils nyeste udspil i kampen om mobilkunderne.

<strong>Læs også:</strong><br /> - <a href=Priskrig: Ny bundrekord. 10 øre pr. minut
 - Flatrate på data hos M1
 - Happiimobil starter torsdag og presser Bibob
 - Happiimobil – lavpris-selskab med fem øre pr. sms

Ekstern link:
Happiimobil.dk" />

For en uge siden dumpede Happii Mobil prisen på tale ned til 10 øre pr. minut uden opkaldsafgift. Nu er næste skridt i priskonkurrencen sat ind, nemlig fast pris på data.

Prisen er 198 kroner om måneden. For den pris kan kunderne næsten surfe på nettet og maile, alt det de orker. Dog har Happii Mobil som andre teleselskaber en "fair to use"-politik, hvor der indenfor den, kan hentes 10 gigabyte pr. måned. Grænsen er sat for at undgå misbrug, og har ikke den store betydning i dagligdagen. I flatrate løsningen er der ingen bindingsperiode.

Happii Mobil der benytter TDCs mobilnet, giver med introduktionen af flatrate på data, adgang til det hurtige Turbo 3G datanet, med hastigheder på op til 1,5 mbit/sek. Den hurtige forbindelse kan aktuelt kun opnås i de større danske byer.

 - "Jeg tror markedet for mobildata bliver kæmpe stort i Danmark, det viser erfaringerne fra udlandet. Jeg forventer på længere sigt, at mange vil købe en datadongle og benytte mobilnettet som erstatning eller alternativ for en fast dataforbindelse", siger Happii Mobils direktør Poul Thyregod.

Tiltaget minder meget om det selskabet M1, kom med for kort tid siden. Her er prisen dog 199 kroner pr. måned med adgang til datahastigheder på op til 512 kbit/sek.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies